[News] - MediaPortal 1.6.0 Final ready for download! | Page 5

Discussion in 'News and Announcements' started by high, December 31, 2013.

  1. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,526
    Likes Received:
    4,734
    Ratings:
    +8,200 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    For you, possibly.
    For me, no.
    The problem is that you've used words like "slower" and "longer". From what I can see, MP is starting in about 10 seconds... which is normal for some people. I don't have any experience with your system so I don't know what "normal" is. In other words, there's no way for me to look at your log file and say "ahhhh, there is the problem - that is taking longer than it did in the past".



    Please, if you want help with this problem post a bug report with full log files and be specific about "slower" and "longer". We need information like "X seconds longer" and "normally MP takes Y seconds to start".
     
    • Agree Agree x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. RicoHTPC
    • Super User

    RicoHTPC Super User

    Joined:
    February 4, 2011
    Messages:
    1,441
    Likes Received:
    97
    Location:
    Cuxhaven
    Ratings:
    +178 / 6
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
  4. red5goahead
    • Premium Supporter

    red5goahead MP Donator

    Joined:
    November 24, 2007
    Messages:
    695
    Likes Received:
    96
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software engineering
    Location:
    Italy, North West
    Ratings:
    +144 / 1
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs
    Remember that mediainfo library has been updated but MP 1.6 still deployed it with an older version.
    I had a problem with a frame rate checking solved updating to 0.7.67 (23,762 fps:eek: vs 23,976 so no refresh rate was performed, imho dynamic refresh rate should set the closer one entry when the correct refresh rate is not listed)
     
    Last edited: January 11, 2014
    • Thank You! Thank You! x 2
  5. ssenyer
    • Premium Supporter

    ssenyer MP Donator

    Joined:
    December 22, 2010
    Messages:
    88
    Likes Received:
    10
    Gender:
    Male
    Location:
    Tekirdağ
    Ratings:
    +10 / 0
    Home Country:
    Turkey Turkey
    Show System Specs
    Hi,

    After clean install on Win 7 everything works fine. Except i can't use shot down menu in Titan theme. I am using my MCE remote since 3 years without problem. Normally when i press "down arrow" key at menu screen i should see the shot down menu. But some how down arrow key is not working. Did you changed anything?
     
  6. elliottmc
    • Team MediaPortal

    elliottmc Retired Team Member

    Joined:
    August 7, 2005
    Messages:
    14,927
    Likes Received:
    4,011
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, UK
    Ratings:
    +5,503 / 13
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    No, we didn't change anything. Try using the up/down arrow keys on your keyboard to exclude a problem with your remote.
     
  7. ssenyer
    • Premium Supporter

    ssenyer MP Donator

    Joined:
    December 22, 2010
    Messages:
    88
    Likes Received:
    10
    Gender:
    Male
    Location:
    Tekirdağ
    Ratings:
    +10 / 0
    Home Country:
    Turkey Turkey
    Show System Specs
    Unfortunately, it is not working either :(
     
  8. elliottmc
    • Team MediaPortal

    elliottmc Retired Team Member

    Joined:
    August 7, 2005
    Messages:
    14,927
    Likes Received:
    4,011
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, UK
    Ratings:
    +5,503 / 13
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Then you need to file a bug report and provide logs and screenshots if necessary. Please don't do that in this thread.

    I am sure it is a configuration issue rather than a bug, but we are happy to help you.
     
    • Like Like x 1
  9. ssenyer
    • Premium Supporter

    ssenyer MP Donator

    Joined:
    December 22, 2010
    Messages:
    88
    Likes Received:
    10
    Gender:
    Male
    Location:
    Tekirdağ
    Ratings:
    +10 / 0
    Home Country:
    Turkey Turkey
    Show System Specs
    Okey. Thank you.
     
    • Like Like x 1
  10. helsten2
    • Premium Supporter

    helsten2 MP Donator

    Joined:
    March 24, 2009
    Messages:
    98
    Likes Received:
    26
    Ratings:
    +26 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    I have a strange problem:
    It takes 3-5 minutes before a video starts playing.

    I have the videos on a NAS (Mapped network drive on the MP machine). I have rebooted, re-installed and checked the logs. Nothing ...
    I had no problems on previous MP versions.

    If I try to play the videos outside MP, they start immediately ...

    Any ideas?
     
    Last edited: January 19, 2014
  11. elliottmc
    • Team MediaPortal

    elliottmc Retired Team Member

    Joined:
    August 7, 2005
    Messages:
    14,927
    Likes Received:
    4,011
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, UK
    Ratings:
    +5,503 / 13
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Post the logs in the support section of the forum?
     

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!