MediaPortal SVN-Snapshot:-03-22-2009 14-53h - Revision:22029.rar | Page 6

Discussion in '[untested] MediaPortal and TV-Server 1.0 svn-build' started by MediaPortal-Bot, March 22, 2009.

  1. rtv
    • Premium Supporter

    rtv Retired Team Member

    Joined:
    April 7, 2005
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    301
    Occupation:
    CTO at ES2000
    Location:
    Osnabruck
    Ratings:
    +301 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Make sure that you don't use gfx files which are larger than 2048x2048 px.

     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Hameno

    Hameno Portal Member

    Joined:
    January 29, 2009
    Messages:
    46
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    mp just crashed after selecting a video in tvseries plugin to play. its a xvid.
    logs attached
     
  4. robyf
    • Premium Supporter

    robyf Retired Team Member

    Joined:
    June 20, 2005
    Messages:
    1,076
    Likes Received:
    139
    Occupation:
    IT Manager
    Location:
    Bolzano
    Ratings:
    +141 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Thanks Ambass I can confirm it works perfectly with ffdshow or mpa audio codec. So it's a problem with cyberlink 8 audio decoder (it worked with 1.0). But I can perfectly live with MPA and channel change has never been so fast!!
     
  5. iosub

    iosub Portal Pro

    Joined:
    April 26, 2006
    Messages:
    573
    Likes Received:
    30
    Occupation:
    Computer Bussines
    Location:
    San Sebastian
    Ratings:
    +30 / 0
    No Recording Schedule While TimeShifting with RTSP

    Hi.,, I think this is a bug since changes on build 21813..


    It happen just now, I was timeShifting on a channel that a recording schedule was going to start. But The schedule has not started.

    Look:
    2009-03-23 22:26:07.287725 [Channel state thread]: Controller: DoSetChannelStates for 140 channels
    2009-03-23 22:26:07.537645 [65]: RTSP: add stream E0261D1B file:r:\Recordings\Hay alguien ahí - CUATRO - 2009-03-16.ts
    2009-03-23 22:26:07.537645 [65]: Controller: streaming url:rtsp://sala/E0261D1B file:r:\Recordings\Hay alguien ahí - CUATRO - 2009-03-16.ts
    2009-03-23 22:26:13.395145 [65]: Recording Hay alguien ahí added in _recordingsInProgressList
    2009-03-23 22:26:30.889545 [65]: RTSP: add stream BEE93EAB file:r:\Recordings\Prison Break - FOX GE\Prison Break - - 2009-03-23 - 21_30.ts
    2009-03-23 22:26:30.889545 [65]: Controller: streaming url:rtsp://sala/BEE93EAB file:r:\Recordings\Prison Break - FOX GE\Prison Break - - 2009-03-23 - 21_30.ts
    2009-03-23 22:26:43.463645 [63]: Recording Prison Break already added in _recordingsInProgressList, skipping
    2009-03-23 22:26:43.479265 [63]: Recording Hay alguien ahí added in _recordingsInProgressList

    ============
    If you see on line
    2009-03-23 22:26:07.537645 [65]: RTSP: add stream E0261D1B file:r:\Recordings\Hay alguien ahí - CUATRO - 2009-03-16.ts
    RTSP and add the stream to a recording File, but that file does not exist on the disk and also does not exist on the "active recordings" also as you can see it has been added to
    2009-03-23 22:26:13.395145 [65]: Recording Hay alguien ahí added in _recordingsInProgressList

    But no file on disk...

    if you check on tswriter.log, there is no "23-03-2009 22:26:14.500 Recorder: RECORD
    ==============
    I have attach the logs

    ========

    Also this happen another day after build 21813, but I thought that I make a mistake on the recording schedule, now I'm sure the recording schedule is correct, but not recording is running and no file is on disk...

    I can check anything else if you want

    Note1
    I have more info "\Prison Break - FOX GE\Prison Break " should had stoped at 23/03/2009 22:20:00 + 45min and has not stoped... I think the scheduler has a problem..

    Note2
    I have kill tvservce.exe "Stop from Services was end with "Stopping" " so I had to kill the process and now the rest of the two recording has start recording.. I think there is a problem with the recording code.. maybe the changes on build

    Revision: 21912
    Author: chemelli_sf
    Date: 9:46:15, viernes, 13 de marzo de 2009
    Message:

    Fixed mantis #0001989: series back2back recordings on the same channel with the same name are not placed in subfolders
    ----
    Modified : /trunk/TvEngine3/TVLibrary/TvService/Scheduler/RecordingDetail.cs
    Modified : /trunk/TvEngine3/TVLibrary/TvService/Scheduler/Scheduler.cs


    Thanks Iosu
    Iosu
     

    Attached Files:

  6. TheMerovingian
    • Premium Supporter

    TheMerovingian MP Donator

    Joined:
    September 18, 2004
    Messages:
    324
    Likes Received:
    13
    Location:
    Kaufbaire
    Ratings:
    +20 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I had this problem in each new 1.0.1 build and now I look for help.
    With this SVN I cannot get into Hibernation through the normal start-button dialogue.
    If I try my system goes into standby.
    Hibernation only works from within MediaPortal.
    I tried all for me logical possible solutions within power scheduler configuration.
    Does it work on your systems?
    If yes, which settings do you use?
     
  7. bash0r

    bash0r Portal Pro

    Joined:
    March 11, 2009
    Messages:
    52
    Likes Received:
    1
    Occupation:
    Student
    Location:
    Karlsruhe
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    I ve installed this MP and TVServer SVN and i suffer of the following problem:

    mostly MP crashes when I enter "TV". screen gets black and just stucks.
    only killing mediaportal.exe works. if i restart tvservice.exe the problem sometimes is solved.

    The only thing found in the TVServer logs is:

    2009-03-24 01:11:49.609375 [12]: Controller: StartTimeShifting ProSieben 1029
    2009-03-24 01:11:49.625000 [12]: user:epg remove
    2009-03-24 01:11:49.625000 [12]: tvcard:FreeSubChannel: subchannels count 0 subch#-1 keep graph=False
    2009-03-24 01:11:49.625000 [12]: tvcard:FreeSubChannel :-1 - sub channel not found
    2009-03-24 01:11:49.625000 [12]: tvcard:FreeSubChannel : no subchannels present, stopping graph
    2009-03-24 01:11:49.625000 [12]: dvb:confused:topGraph called
    2009-03-24 01:11:49.625000 [12]: tvcard:FreeAllSubChannels:
    2009-03-24 01:13:19.031250 [PowerEventThread]: TV service PowerEventThread 49352
    2009-03-24 01:13:19.046875 [PowerEventThread]: TV service PowerEventThread 49352

    another try after restarting MP:

    2009-03-24 01:24:38.859375 [24]: Controller: StartTimeShifting ProSieben 1029
    2009-03-24 01:24:38.859375 [24]: Controller: find free card for channel ProSieben
    2009-03-24 01:24:38.859375 [24]: Controller: got 1 tuning details for ProSieben
    2009-03-24 01:24:38.859375 [24]: Controller: channel #1 DVBS:tv:proSiebenSat.1 ProSieben Freq:12545000 ONID:1 TSID:1107 SID:17501 PMT:0x61 FTA:True LCN:1029 SymbolRate:22000 Modulation:ModNotSet Polarisation:LinearH InnerFecRate:Rate5_6 DisEqc:None band:Universal Pilot:NotSet RollOff:NotSet
    2009-03-24 01:24:38.859375 [24]: Controller: card:1 type:DvbS is available priority:2 #users:0 same transponder:False
    2009-03-24 01:24:38.859375 [24]: Controller: card:2 type:RadioWebStream cannot tune to channel
    2009-03-24 01:24:38.859375 [24]: Controller: found 1 available
    2009-03-24 01:24:38.859375 [24]: card: CardTune 1 ProSieben masta-htpc:1:-1
    2009-03-24 01:24:38.859375 [24]: card: Tune 1 to ProSieben

    then i restarted TVService via TVServer Configuration (log of restart is attached)
    starting TV lets MP stuck at black screen. same message in the log:


    2009-03-24 01:37:17.625000 [15]: Controller: StartTimeShifting ProSieben 1029
    2009-03-24 01:37:17.625000 [15]: user:epg remove
    2009-03-24 01:37:17.640625 [15]: tvcard:FreeSubChannel: subchannels count 0 subch#-1 keep graph=False
    2009-03-24 01:37:17.640625 [15]: tvcard:FreeSubChannel :-1 - sub channel not found
    2009-03-24 01:37:17.640625 [15]: tvcard:FreeSubChannel : no subchannels present, stopping graph
    2009-03-24 01:37:17.640625 [15]: dvb:confused:topGraph called
    2009-03-24 01:37:17.640625 [15]: tvcard:FreeAllSubChannels:
    2009-03-24 01:38:17.765625 [PowerEventThread]: TV service PowerEventThread 49352
    2009-03-24 01:38:17.765625 [PowerEventThread]: TV service PowerEventThread 49352

    restarted TVService again, started MP and TV works. logs are attached "2nd restart of TV Service.log"
     
  8. tompa
    • Premium Supporter

    tompa MP Donator

    Joined:
    October 3, 2005
    Messages:
    665
    Likes Received:
    35
    Gender:
    Male
    Location:
    Stockholm
    Ratings:
    +35 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Seen this to!

    But if I'm running multiseat, I find it more stable without RTSP according to https://forum.team-mediaportal.com/...-avoiding-rtsp-multiseat-mode-test-plz-36735/

    Will upload logs later on...
    /tompa
     
  9. scirocco790

    scirocco790 Portal Pro

    Joined:
    December 7, 2006
    Messages:
    365
    Likes Received:
    5
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Is it now possible to install this SVN over the previous one, without recreating the database?
     
  10. dirki1972

    dirki1972 Portal Pro

    Joined:
    July 23, 2007
    Messages:
    217
    Likes Received:
    16
    Ratings:
    +16 / 0
    Home Country:
    Germany Germany

    yes hirscho thats right,
    texture manager dont create the cache folder from skin.
    after i copy a old one to cache folder then mp start, but i still cant use because the letters
    on home screen are very confused.....
    i think something with texture manager is not ok i read
    that the manager create cache from all into the thumb folder..... hmm and there i have also my fanart folder,
    maybe thats the reason to much for 4 gb ram to create.....

    maybe next svn will fix this

    regards
    dirk
     
  11. webcris77

    webcris77 Portal Pro

    Joined:
    October 31, 2008
    Messages:
    131
    Likes Received:
    8
    Ratings:
    +8 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    0002061: Technotrend 3650 CI doesn't work sometime

    Not fixed..i have always this problem.. with 22029 svn.
    tanks
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!