MediaPortal SVN-Snapshot:-04-02-2009 11-27h - Revision:22162.rar | Page 10

Discussion in '[untested] MediaPortal and TV-Server 1.0 svn-build' started by MediaPortal-Bot, April 2, 2009.

  1. sleepycol

    sleepycol Portal Pro

    Joined:
    June 2, 2006
    Messages:
    514
    Likes Received:
    24
    Ratings:
    +33 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    TV Doesn't Work

    Hi Guys,



    Fast GUI by the way!

    Inbuilt TV engine no longer works with this SVN. Logs attached.

    I just get the standard blue backdrop with no menus or TV picture or sound when I enter My TV. I can press back and get back to the home menu though so not a complete crash. Also the front VFD displays channels details correctly.....

    Help!

    Cheers,
    Colin
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Ruud
    • Premium Supporter

    Ruud MP Donator

    Joined:
    December 5, 2004
    Messages:
    276
    Likes Received:
    6
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    New info for debugging purposes

    Just thought of my Acer Aspire One which is still running a Windows partition with MP 1.0 on it. Played analog radio streamed from my TV server perfectly for over an hour.
    I am not a developer but for me this means that the problem is almost surely in the new and improved TV plugin (assuming that the TV plugin also is responsible for the my radio part of MP)

    I will later on 'upgrade' this version to the latest SVN just to 'prove' my analysis above and overruling any doubts on whether this is System / OS / Codec / User related.

    If somebody says 'hey, since you are going to do this, pleas try this as well', please let me know!
    If somebody can confirm the bug then this would save me some work..... ;) I feel like I am the only one who is facing this :(. with version 1.0.1 being so close I'm getting a little bit nervous ;)

    to be continued!

    regards,
    Ruud.
     
  4. Vergo

    Vergo Portal Pro

    Joined:
    August 30, 2005
    Messages:
    162
    Likes Received:
    59
    Occupation:
    Student
    Location:
    Brugge
    Ratings:
    +59 / 0
    Home Country:
    Belgium Belgium
    does anyone else have a problem with skipping to the end of a video?
    So you press your remotes a few times while playing a vid, but when you want to skip directly to the end, nothing happens?
     
  5. rtv
    • Premium Supporter

    rtv Retired Team Member

    Joined:
    April 7, 2005
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    301
    Occupation:
    CTO at ES2000
    Location:
    Osnabruck
    Ratings:
    +301 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    That's fixed.
     
  6. thagerty

    thagerty Portal Member

    Joined:
    January 12, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    7
    Ratings:
    +7 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Any thoughts on whether my problem mentioned earlier is MP or Moving Pictures itself???
     
  7. ProjektC
    • Premium Supporter

    ProjektC MP Donator

    Joined:
    October 27, 2008
    Messages:
    1,552
    Likes Received:
    71
    Ratings:
    +80 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Da mein Englisch zu schlecht ist, und ich sehe das viele Deutsche Devs hier sind, kurze Info von mir.
    Mit der SVN kann ich kein TV mehr sehen, wenn in meiner TechnoTrend Sat 3650 oder auch 3600 ist egal, das CAM aktiviere.

    Preview failed:UnableToStartGraph

    Nehme ich beim MediaPortal TV Server das CAM aus dem Menü raus, geht auch TV wieder.
    Im Grunde geht überhaupt kein TV mit eingeschalteten CAM, auch kein FreeTV.

    Keine Plugins, keine Einstellungen, eine frische Blanke Installation.
    War bei der vorrigen SVN nicht.
     
  8. Ruud
    • Premium Supporter

    Ruud MP Donator

    Joined:
    December 5, 2004
    Messages:
    276
    Likes Received:
    6
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    update

    Okay,

    just did a complete uninstall of MP tv Plugin, Decoders (SAF, Haali, ffdshow), ran meredit and made sure there where no filter errors, reboot.
    Fresh install of MP 1.0:
    1. Radio works
    2. TV works (zapping is a lot faster, so zapping speed improvement is in tv server?)

    Installed latest SVN: same 3 errors as before.
    So I can for sure say that it is not system / os / decoder / user related.

    Hope this is helpfull for any one, it helped me in getting a clean system again ;)

    please shout out if testing / help is needed in this specific error.

    Thanks,
    Ruud.
     
  9. putkonen
    • Premium Supporter

    putkonen MP Donator

    Joined:
    December 24, 2007
    Messages:
    152
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Finland Finland
    I wanted to post logs of an issue, but when I ran MP in debug mode the log collection failed after exiting MP with this error message:

    See the end of this message for details on invoking
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.IO.DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path 'C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\AnalogCard'.
    at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
    at System.IO.Directory.InternalGetFileDirectoryNames(String path, String userPathOriginal, String searchPattern, Boolean includeFiles, Boolean includeDirs, SearchOption searchOption)
    at System.IO.DirectoryInfo.GetFiles(String searchPattern, SearchOption searchOption)
    at System.IO.DirectoryInfo.GetFiles(String searchPattern)
    at MediaPortal.Support.TvServerLogger.CreateLogs(String destinationFolder)
    at WatchDog.PostTestActions.PerformActions()
    at WatchDog.MPWatchDog.PerformPostTestActions()
    at WatchDog.MPWatchDog.tmrMPWatcher_Tick(Object sender, EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.3074 (QFE.050727-3000)
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    WatchDog
    Assembly Version: 1.0.0.18620
    Win32 Version: 1.0.0.22162
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files/Team%20MediaPortal/MediaPortal/WatchDog.exe
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------
    Utils
    Assembly Version: 2.2.6.18612
    Win32 Version: 2.2.6.22162
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files/Team%20MediaPortal/MediaPortal/Utils.DLL
    ----------------------------------------
    System.Xml
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.3074 (QFE.050727-3000)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
    ----------------------------------------
    DaggerLib.DSGraphEdit
    Assembly Version: 1.0.2866.28351
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files/Team%20MediaPortal/MediaPortal/DaggerLib.DSGraphEdit.DLL
    ----------------------------------------
    MediaPortal.Support
    Assembly Version: 1.0.0.18610
    Win32 Version: 1.0.0.22162
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files/Team%20MediaPortal/MediaPortal/MediaPortal.Support.DLL
    ----------------------------------------

    ************** JIT Debugging **************
    To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
    application or computer (machine.config) must have the
    jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
    The application must also be compiled with debugging
    enabled.

    For example:

    <configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>

    When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
    will be sent to the JIT debugger registered on the computer
    rather than be handled by this dialog box.
     
  10. Pretoriano
    • Premium Supporter

    Pretoriano Retired Team Member

    Joined:
    October 1, 2007
    Messages:
    526
    Likes Received:
    137
    Gender:
    Male
    Location:
    Roma, Italia
    Ratings:
    +137 / 0
    Home Country:
    Romania Romania
  11. mucha0815

    mucha0815 Portal Member

    Joined:
    March 23, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    MediaPortal crashes when i use any of the keyboardshortcuts.

    Here is a log when i clicked "space".

    Iam on Vista 32bit.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!