MediaPortal SVN-Snapshot:-08-01-2008 19-31h - Revision:19843.rar | Page 3

Discussion in 'untested MediaPortal and TV-Server 1.0 RC2 svn-bui' started by MediaPortal-Bot, August 1, 2008.

  1. MediaTobiPortal

    MediaTobiPortal Portal Pro

    Joined:
    December 13, 2004
    Messages:
    206
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 0
    My Problem (key mapping) was gone after sevral (about 5) restarts. No more problems - great version,



    thanks Tobi
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. User 04

    User 04 Portal Pro

    Joined:
    April 14, 2008
    Messages:
    125
    Likes Received:
    21
    Ratings:
    +21 / 0
    Home Country:
    No Programme Info CH 7 SD/HD and can't change PowerSchedulerClientSetup timing

    Hi,

    No Programme Info CH 7 SD/HD, Brisbane, Australia, and can't change PowerSchedulerClientSetup timing, keeps
    defaulting back to 5 minutes. This is with SVN 01-08-2008.


    Regards



    Computer 1, the innards of a HP Pavilion t250a, inserted into a Coolermaster 690 chassis.

    The system is a 2.6 Hyperthreading P4 CPU and 1 GB of ram running Windows XP, Service Pack 2. I have added SATA drives, an ASUS Nvidia GeForce 7600GS Graphics Card, an add on card that has two SATA connections and two E SATA connections, and a Creative Sound Blaster X-Fi Extreme sound card, plus the Dvico FusionHDTV DVB-T Dual Digital 4, green pcb card. Using MediaPortal 1.0 RC2, SVN 01-08-2008.



    Computer 2, HTPC, an ANTEC Fusion HTPC Silver case using;

    Windows XP with Service Pack 2

    Gigabyte GA-MA78GM-S2H AMD780G 5200HT DDR2 VGA PCIE2.0 RAID GbLAN 1394

    AMD Athlon™ 64 5200+AM2 Processor Retail Dual Core AM2

    DDR2 2048MB(2x1G)PC6400 800Mhz Blue Heatspreader 4-4-4-12 G.Skill

    Asus EN8500GT Silent Magic 512MB DDR2 666MHz PCIEx16 VGA HDTV DVI-I Video Card

    Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Card PCI Express

    Dvico FusionHDTV DVB-T Dual Digital 4, black pcb card, Dvico FusionHDTV DVB-T Plus, and MediaPortal 1.0 RC2, SVN 11-07-2008.
     
  4. Paranoid Delusion
    • Premium Supporter

    Paranoid Delusion Moderation Manager

    Joined:
    June 13, 2005
    Messages:
    13,062
    Likes Received:
    1,481
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electrical Engineer
    Location:
    Cheshire
    Ratings:
    +1,482 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Are you hitting the ok button in the plugin and the main config page, as seems to be working her in a singleseat environment, using MP1.0RC2.

    No idea about Aussie epg, just know its hit\miss, hopefully someone else can give you pointers in that direction.
     
  5. User 04

    User 04 Portal Pro

    Joined:
    April 14, 2008
    Messages:
    125
    Likes Received:
    21
    Ratings:
    +21 / 0
    Home Country:


    Hi,

    My setup is single seat, and I am pressing both buttons.

    This is the first version, that I have had any trouble with EPG. Have used various versions of MediaPortal from 0.2.3.0. onwards. Even as recently as SVN 11-07-2008, the EPG worked fine, did not try the SVN after this one, till SVN 01-08-2008.


    Regards
     
  6. RobertinoM

    RobertinoM Portal Pro

    Joined:
    March 7, 2007
    Messages:
    168
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Is DVD playback broken?

    I have all my DVDs in Folders and it was never an issue playing them ..

    but with the actual build.. only files can be played...

    regards robertino

    found solution in another thread...

    DVD playback fails with AC3 filter ;-)
     
  7. DMember 49125

    DMember 49125 Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    @ Pic1 you can see the graph from any other channel except "Sky News"
    @ Pic2 you can see the graph when "Sky News" playing.

    This start happening from the next build of 19376. Nothing else changed to my system.

    I really do appreciate it, if someone have a look on that.
     

    Attached Files:

    • Pic1.png
      Pic1.png
      File size:
      61 KB
      Uploaded:
      August 4, 2008
      Views:
      465
    • Pic2.png
      Pic2.png
      File size:
      62.3 KB
      Uploaded:
      August 4, 2008
      Views:
      434
  8. neilk

    neilk Portal Pro

    Joined:
    June 22, 2007
    Messages:
    76
    Likes Received:
    4
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    South Africa South Africa
    TV Service & Hibernate issue

    Since the last SVN when Hibernating my system overnight & the system needs to wake up again, MediaPortal does not start up (seems there is an issue with the TV service & powerscheduler possibly)

    I will attach logs, I am running Windows XP & Service Pack 3

    Analogue channel changes are much better since last SVN,

    Thanks

    Neil
     
  9. xanadu1979

    xanadu1979 Portal Pro

    Joined:
    April 15, 2008
    Messages:
    80
    Likes Received:
    2
    Occupation:
    Software Developer
    Location:
    New Orleans, LA
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    I've had this issue too, since the last SVN. I have the option to restart MediaPortal on resume but it isn't restarting. It kills the process but doesn't start it back up.

    I'm using Vista 32bit.
     
  10. markius

    markius Portal Pro

    Joined:
    December 26, 2006
    Messages:
    175
    Likes Received:
    4
    Occupation:
    IT
    Location:
    Maidstone, UK
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    England England
    Unable to playback recorded radio with this revision

    To reproduce:
    1. Start MP (Single seat)
    2. Go to the Recorded TV list
    3. Select a previously recorded radio show
    4. Screen goes black for a few seconds and then you'll be returned to the Recorded TV list

    This has occured (and been fixed) in earlier releases. Logs attached.

    Cheers
    Mark
     
  11. grubi

    grubi Portal Pro

    Joined:
    June 16, 2007
    Messages:
    1,216
    Likes Received:
    77
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +86 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Same problem here. Any workaround for this issue so far?

    Regards,

    grubi.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!