MediaPortal SVN-Snapshot:-08-22-2008 21-25h - Revision:20010.rar | Page 4

Discussion in 'untested MediaPortal and TV-Server 1.0 RC2 svn-bui' started by MediaPortal-Bot, August 22, 2008.

  1. limpwhizkid
    • Team MediaPortal

    limpwhizkid Retired Team Member

    Joined:
    February 22, 2008
    Messages:
    573
    Likes Received:
    64
    Occupation:
    Payed hacker
    Location:
    on your IPC$
    Ratings:
    +76 / 2
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Had the same prob, disable EVR mode then it works..


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. limpwhizkid
    • Team MediaPortal

    limpwhizkid Retired Team Member

    Joined:
    February 22, 2008
    Messages:
    573
    Likes Received:
    64
    Occupation:
    Payed hacker
    Location:
    on your IPC$
    Ratings:
    +76 / 2
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs

    you can use this one, make a profile of the tvserver..
    then let it autorun before you start MP..
    works for me :)
    WOL - Magic Packet Sender - Free Windows Software

    do NOT forget to go into the powerproperties of the networkcard and set ALLOW this device to get out of standby etc :p
     
  4. grubi

    grubi Portal Pro

    Joined:
    June 16, 2007
    Messages:
    1,216
    Likes Received:
    77
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +86 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    MP Exit button on the GUI seems to be broken in this release. If you select it (via remote) and press ENTER nothing happens until you press another key. Then MP exits as expected.
     
  5. HTPCSourcer
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    HTPCSourcer MP2 Product Manager

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    10,548
    Likes Received:
    1,106
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2,377 / 21
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Could this be skin-related? I don't experience any problem to exit MP via GUI with one press of Enter only.
     
  6. Trouty

    Trouty Portal Member

    Joined:
    November 30, 2006
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    I.T. Support, and Weekend Musician.
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Hi Guys, I have been using MP for a couple of years now, and love it! RC2 has been great. I have been using Purevision HD as a skin. I have noticed that alot of people have been experiencing sound and Video issues with TV since the previous SVN. My experience has been OK, except for unexpected crashes, until this SVN. With this SVN I started getting the dreaded no sound when switching from HD to standard. Could this all be codec related? I was using nVidia purevision. I sitched to Intervideo - this stopped the crashing. Now came the no sound issue. So I tried MPV & MPA. Still got the same issue. Then I used the dreaded ffdshow filters. Have not had an issue since. PS: No issues, stops wife and kids nagging, which makes me happy. Keep up the good work.
     
  7. iosub

    iosub Portal Pro

    Joined:
    April 26, 2006
    Messages:
    573
    Likes Received:
    30
    Occupation:
    Computer Bussines
    Location:
    San Sebastian
    Ratings:
    +30 / 0
    can you attach the .exe and the script??

    thanks!
     
  8. grubi

    grubi Portal Pro

    Joined:
    June 16, 2007
    Messages:
    1,216
    Likes Received:
    77
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +86 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    See attachment
     
  9. grubi

    grubi Portal Pro

    Joined:
    June 16, 2007
    Messages:
    1,216
    Likes Received:
    77
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +86 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    No.
    However it only occurs via remote and not via keyboard.:confused:
    Also strange is that the other three buttons at right upper corner work without any problem. It's onyl the (X) button which fails.
     
  10. Helios61
    • Team MediaPortal

    Helios61 Retired Team Member

    Joined:
    January 30, 2008
    Messages:
    4,587
    Likes Received:
    584
    Gender:
    Male
    Location:
    NRW
    Ratings:
    +897 / 4
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    MP crashes after Playback of first title!

    Update 16:52 MESZ:

    Not Problem of this SVN! I have uninstalled the new Plugin"Movung Pictures" and Playback works!

    Hello Community!

    Since this SVN MP crashes after Playback of the first title of an album without an error-message. Tested with wav- and ape-files.

    1. Start MP in Fullscreen
    2. Select MyMusic
    3. Play an Album (Abba - Abba)
    4. After Title 1 (Mamma Mia) MP crashes without a message!

    My Settings: [​IMG]

    Attachment: Logs

    Best Regards

    Helios
     
  11. ARE2

    ARE2 Portal Pro

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    166
    Likes Received:
    8
    Location:
    Germany
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    Poland Poland
    Hi,

    last weekend I reinstalled my HTPC from scratch in hope that with RC2 and the last SVN from last week I'll be able again to scan and watch my analog channels. That procedure took me my whole weekend and bam... total disapointment... Analog scan looks like before, that means the progress bar runs through and no locked tuner and no channels. Furthermore when I want to change, in the Setup window, to another config option the GUI hangs and only the headline changes!? When I hit the scan for Analog Radio a popup window says that my Card doesn't support Analog Radio!?

    I look into the ServerLogs and there I can see (even I'm not a developer ;) that I should install an audio encoder? But thats all crap I've got Analog encoders installed and My Card supports analog Radio, believe me! Other Software has no problems to scan an work with analog TV.

    This behaviour started after the RC1 SVN19311 changing back to that Version solves the problem. But I can't go back for long because there are so many other issues in this old Version ;)

    Everything else works very well! And I'm sure that this must be a bug!?! Or am I totaly wrog? Did I miss something? A patch or a trick? But I think i didn't! And I need my analog part :(

    Logs are attached and I'm using a HVR4000 with ffdshow/Intervideo/AC3/PowerDVD5/NVidiaPure Video Codecs installed. Newest Driver package 4.6b on a 4,4Ghz DualCore machine with 2GigsRam, 500Gig HD and an integrated NVidia GForce7050. The System is WinXP SP3 with all updates, newest DirectX 9c and dotnetfx3.

    Please help :) :D
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!