MediaPortal SVN-Snapshot:-08-22-2008 21-25h - Revision:20010.rar | Page 6

Discussion in 'untested MediaPortal and TV-Server 1.0 RC2 svn-bui' started by MediaPortal-Bot, August 22, 2008.

  1. HTPCSourcer
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    HTPCSourcer MP2 Product Manager

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    10,694
    Likes Received:
    1,118
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2,400 / 22
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Press F11. A new screenshot is stored in the folder "My Pictures/Team Mediaportal..." each time you press F11.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. lar282

    lar282 Portal Pro

    Joined:
    July 11, 2004
    Messages:
    414
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    I am curious also

    regards

    //Lasse
     
  4. Nemulate

    Nemulate Portal Pro

    Joined:
    December 29, 2005
    Messages:
    607
    Likes Received:
    9
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Manager
    Location:
    IOW
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    England England
    Hi, know I should attach some logs and will do if required but is the dvb-t side of HVR 4000 broken too as my tv won't work full screen since this svn? Reason I ask is because I also did catalyst upgrade and windows update same time so could be a number of things!

    Thanks
     
  5. chemelli
    • Team MediaPortal

    chemelli Retired Team Member

    Joined:
    September 28, 2006
    Messages:
    6,159
    Likes Received:
    1,126
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Activation Manager - Cloud Services
    Location:
    Trento, Italy
    Ratings:
    +1,127 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    I'm using a HVR1300 (same tuner that HVR4000 for DVB-T) and it works fine. Also I'm on Vista Premium SP1 + Catalyst 8.8.

    Simone
     
  6. Nemulate

    Nemulate Portal Pro

    Joined:
    December 29, 2005
    Messages:
    607
    Likes Received:
    9
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Manager
    Location:
    IOW
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    England England
    Thanks for replying, must have been those bl**dy window updates then! Will post some logs this evening if someone doesn't mind having a look?
     
  7. Freuli

    Freuli Portal Pro

    Joined:
    October 31, 2007
    Messages:
    391
    Likes Received:
    33
    Ratings:
    +77 / 0
    Crashes

    Hi,
    since the last SVNs I have crashes of tvservice. After 10s nothing reacts anyore. Can you see any reason in the logs. Its the same with Preview ant MP.
     
  8. disaster123
    • Premium Supporter

    disaster123 MP Donator

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    3,546
    Likes Received:
    417
    Ratings:
    +431 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    OK here is my screenshot with my black bar Problem in zoom mode.

    I've already noticed, that i'veblakc bars on the left AND on the right but on the TV i only see it on the left side. This happens on both clients and on both TVs.
     

    Attached Files:

    • 20-23-54.png
      20-23-54.png
      File size:
      824 KB
      Uploaded:
      August 27, 2008
      Views:
      261
  9. Luke Roberts

    Luke Roberts Portal Pro

    Joined:
    August 23, 2007
    Messages:
    65
    Likes Received:
    7
    Location:
    IJmuiden
    Ratings:
    +7 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Have you tried cropping the picture, so that you get an overscanned picture that fille syour screen?
     
  10. disaster123
    • Premium Supporter

    disaster123 MP Donator

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    3,546
    Likes Received:
    417
    Ratings:
    +431 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    It always fill my screen only 16:9 content which is send in 4:9 has this problem.
     
  11. tourettes
    • Team MediaPortal

    tourettes Retired Team Member

    Joined:
    January 7, 2005
    Messages:
    17,301
    Likes Received:
    4,595
    Ratings:
    +4,810 / 3
    Definately a broadcaster issue. You can verify that by making a small .ts recording and then playing it back on VLC. It will show the same black edges.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!