MediaPortal SVN-Snapshot:-08-22-2008 21-25h - Revision:20010.rar (1 Viewer)

einstein72

Portal Member
October 12, 2007
26
2
In front of my PC
Netherlands Netherlands
Please try using preview inside SetupTv.
Done.

Also do a small recording and provide a small tsdump: Debugging/TS-dumps - MediaPortal Wiki Documentation
I'll attempt to:

Use the following filename template for the files being uploaded. This is a requirement. Files that have different naming convention will be deleted!
[country]_[broadcaster]_[frequency]_[typeT/S/C]_[tuned_channel]_[FTA_or_scrambled].ts


And then you don't write what you mean by:

typeT/S/C (wild guess: C=cable?)
tuned_channel (?) info is nowhere to be found
broadcaster (Provider? Stationname? another wild guess: EurosportHD) info is nowhere to be found

But you do state: "Files that have different naming convention will be deleted!"
I do want to help, but you don't make it easy on me.

Uploaded: NL_EUROSPORTHD_353000_TYPEC_NOIDEA_SCRAMBLED.TS/TXT
 

tourettes

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 7, 2005
    17,301
    4,800
    And then you don't write what you mean by:

    typeT/S/C (wild guess: C=cable?)
    tuned_channel (?) info is nowhere to be found
    broadcaster (Provider? Stationname? another wild guess: EurosportHD) info is nowhere to be found

    But you do state: "Files that have different naming convention will be deleted!"
    I do want to help, but you don't make it easy on me.

    Uploaded: NL_EUROSPORTHD_353000_TYPEC_NOIDEA_SCRAMBLED.TS/TXT
    C == cable, broadcaster == provider...

    I promise we wont delete the .ts file if the naming is a little bit off :) Mainly that comment in Wiki is for the people who upload by using filenames like:

    - my_issue.ts
    - doesnt_work_at_all.ts

    So no worry and I'll hope that someone has time to look at that .ts file soon.
     

    ARE2

    Portal Pro
    May 9, 2008
    166
    16
    Germany
    Poland Poland
    Hi,

    tested the las release now for the whole week a´nd, besides the previously mentioned prob with the analog Part, on my hvr400 everthing seems to work flawnless :) But Finally I recognized that HD channels need now up to 100% of cpu power!?

    I'm using CoreAVC 1.7 on a AMD 64X2 Dualcore 4400. And I know that before this release my cpu was at round about a maximum of 70-80% on HD sequences with a lot of details and fully moving over the screen. Now the cpu usage, as said before jumps even up to 100% and the images stucks :( on such parts.

    Is it possible that this new behaviour depends on the HD channel problems mentioned in this thread before concerning the last release?

    Regards ARE2
     

    Hammermensch

    Portal Pro
    September 19, 2007
    150
    3
    37
    Germany Germany
    was mir noch aufgefallen ist. Habe ich einen Film als Imagedatei (z.B. iso) und lade mir die Filminfos runter und gehe dann zurück, wird das Bild nicht über die entsprechende Datei gelegt. Bei Avi-Filmen klappt das problemlos. Hat noch jemand das Problem?

    in english:
    when i get movie-infos for a file in iso-format or image-format and go back, the picture for this file doesn't change. but for all "normal" video-files like avi it is working.
     

    einstein72

    Portal Member
    October 12, 2007
    26
    2
    In front of my PC
    Netherlands Netherlands
    C == cable, broadcaster == provider...

    I promise we wont delete the .ts file if the naming is a little bit off :) Mainly that comment in Wiki is for the people who upload by using filenames like:

    - my_issue.ts
    - doesnt_work_at_all.ts

    So no worry and I'll hope that someone has time to look at that .ts file soon.
    Thanks for pointing that out to me. :) I'll try to use the correct naming next time.
    Like I said before, the problems with 'black screen with sound' on this release also were present at the initial RC2 release.

    Regards,

    Frank
     

    mpb

    Portal Member
    November 8, 2006
    42
    1
    Netherlands Netherlands
    yup same here... HD cpu load extremely high in MP (while in dbviewer it's normal and smooth)
    lastnight also noticed that a remote client while streaming is hogging memory.
    at startup it was approx 130mb.. than you start the tvclient... builds op till over 300.. if you stop tv.. memory growth stops.. but isn't released.
    Anyone seen this too?
     

    MrMel

    Portal Pro
    November 16, 2007
    90
    2
    Any updates on the HD topic?

    I still cant watch them, if I do a recording and playback the TS with VLC or other player, I get a little flicker in the beginning, then just a gray screen with sound in the background.
     

    MrMel

    Portal Pro
    November 16, 2007
    90
    2
    After testing for a few hours,

    I found that I could timeshift and see HD material in VLC player over RTSP, but not in MP.
    Searching the Mantis i found indeed a blackscreen for recorded HD material bug.
    So it seems all is linked.

    My faith for open source solutions really go down the drain, I spent better half of two days trying trying trying trying...
    My conclusion is that none of the developers reads this SVN threads, (not any other bug report forum either it seems since I submitted another bug, even with a solution for a couple of weeks ago, no reply whatsoever.)
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    G Update von MediaPortal Installationsprobleme? 0
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.25 Released! News and Announcements 1
    horned_reaper Standby is prevented by MediaPortal client General Support 0
    U [solved] MediaPortal crashing on startup General Support 10
    g0rsq Info box randomly popping up when watching TV or other video MediaPortal 2 Newcomers Forum 1
    high [unanswered] Hallo möchte gerne Mediaportal. nutzen kann mich jemand anrufen? contactform feedback and requests 2
    ajs [News] MediaPortal 1.25 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    ajs [Rejected] Mediaportal Codename MediaPortal 1 41
    M 2nd (Touch-)Display Support on MediaPortal 2 such MPDisplay++? General 2
    N Steam release of MediaPortal MediaPortal 1 Talk 0
    torone Dritter versuch mit Mediaportal 2 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 1
    M Fehlerhafter Link auf der aktuellen MediaPortal Seite Page- und Forumsfeedback 0
    H 1.24.0 MP 1.24 high CPU utilization when 'Keep MediaPortal always on top' option enabled Bugreports 4
    mickb [solved] Mediaportal Stops working General Support 5
    J [solved] Newbie to MediaPortal 2 - Cannot open/run TV programs Newcomers Forum 4
    atlantic How to use Spotify inside Mediaportal? Listen Music 18
    horned_reaper MediaPortal configuration error log message General Support 1
    Rob Hexenmeister Mediaportal Properties #plot etc... General Support 3
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.24 Released! News and Announcements 3
    S [solved] access the desktop without leaving mediaportal General Support 5
    J New computer with win10 and how will i set Mediaportal up ? Newcomers Forum 55
    T MediaPortal Extensions Manager Fehlermeldung bei Installation einer Erweiterung Installationsprobleme? 1
    geotwticher TV Guide EPG Grabber for Australia 2020 RIP freepg.tv General 4
    azzuro [News] MediaPortal 1.24 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    M.Hulot Warum Blu-ray-Menü nicht anwendbar bei MediaPortal? Allgemeines Supportforum 5
    Similar threads

























    Top Bottom