MediaPortal SVN-Snapshot:-10-31-2008 23-41h - Revision:20683.rar (1 Viewer)

x4mer

MP Donator
  • Premium Supporter
  • November 8, 2007
    306
    24
    Toronto
    Canada Canada
    2. The Progressbar is not displayed correctly, it still is a bar but with some blinking parts only.


    The display: Soundgraph-iMONLCDg (OEM i think) (CybrdisplayPlugin set to LCD2)
    my case:INTER-TECH 2008-V Silver + iMON-PAD Remote-Control.

    I'm using Softwarerelease 6.20 from Soundgraph, because this is the only one working stable. With never versions i could not get working my Remote in Keyboard Mode without starting all in a special order or the Display went just blank/black on starting up MediaPortal.

    :

    My progress bar has the same corruption as yours - extra thick part 3/4 of the way through, which hides the true progress of the file for that duration. It always displayed fine with the external display plugin.
     

    chemelli

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • September 28, 2006
    6,159
    2,264
    46
    Milano, Italy
    Italy Italy
    Country flag
    1. Sometimes Mediaportal crashes after stopping Live-TV or DVD-Playback, this ONLY happens if CybrDisplay-Plugin is activated.
    (RC2 + CybrDisplayPlugin_05_08_2008.zip & RC3 + any SVN) after that have to switch my Remote to Keyboard mode and restart Mediaportal – everything works fine until next stop command is given to TV or DVD Playback.

    I have disabled CybrDisplay for exactly this reason. Whenever I play a video, DVD or recorded TV and hit stop, Mediaportal crashes. If I disable CybrDisplay MP doesn't crash.
    Can you please provide logs ? I will give a look at this issue.
    As a general suggestion I would say use the plugin in this SVN and not the one coming from forum posts, delete Cybr*.xml files and try once again configuring it leaving it in autodetect ( works fine even with my old VFD fw 0x30 ) and finally, but not less important, update to iMON 7.40.0806. If remote stop working, then tick "Force reload during restart".

    Simone
     

    chemelli

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • September 28, 2006
    6,159
    2,264
    46
    Milano, Italy
    Italy Italy
    Country flag
    2. The Progressbar is not displayed correctly, it still is a bar but with some blinking parts only.


    The display: Soundgraph-iMONLCDg (OEM i think) (CybrdisplayPlugin set to LCD2)
    my case:INTER-TECH 2008-V Silver + iMON-PAD Remote-Control.

    I'm using Softwarerelease 6.20 from Soundgraph, because this is the only one working stable. With never versions i could not get working my Remote in Keyboard Mode without starting all in a special order or the Display went just blank/black on starting up MediaPortal.

    :

    My progress bar has the same corruption as yours - extra thick part 3/4 of the way through, which hides the true progress of the file for that duration. It always displayed fine with the external display plugin.

    Will try to find out the time to check also this issue.

    Simone
     

    SquonkSC

    Portal Member
    July 24, 2006
    21
    0
    RC3 switches channel during recording

    Hi folks,

    Maybe this is not the right place to post this, but I have no idea where to put it.

    I installed RC3 without any svn. Since then I had three recordings switch channel halfway a movie.

    I can't find this issue anywhere in the bugtracker.

    It seems to only happen to programs with a duration longer than one hour.
    note: I am watching tv on one of the tv cards, while the other card is recording.

    Has anyone had the same problem?

    Will the problem be visible in the logs?

    Greetz,

    SquonkSC
     

    elevation1

    Portal Pro
    May 15, 2008
    51
    0
    hi, i just download this svn... i have plugin cybrdisplay with antec VFD... if i set on autodetect in advance it works BUT there is no text on vfd... if i detected on vfd it not works... works only if i set any options but with 10-20seconds of delay... imon manager is set on never... why?
    an other thing... my tv series 2.0 don't work with skin blue3 16:9... "missing or invalid file" is the error message...
    thanks for all and sorry for my english ;)
     

    Kroetenzaun

    Portal Member
    September 19, 2008
    48
    2
    Dinslaken
    Germany Germany
    Hi,

    here I go again, now with my Logs!

    First I updated online to the latest Soundgraph Drivers (7.40....), after that I configured it like this.

    Click me

    Everything looked fine at stopping TV but after stopping DVD MP crashed again :(

    The Progressbar still didn't work.


    Hope you'll find anything usable!
    Thanx in advance! You are doing a really great job!
     

    chemelli

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • September 28, 2006
    6,159
    2,264
    46
    Milano, Italy
    Italy Italy
    Country flag
    Hi,

    here I go again, now with my Logs!

    First I updated online to the latest Soundgraph Drivers (7.40....), after that I configured it like this.

    Click me

    Everything looked fine at stopping TV but after stopping DVD MP crashed again :(

    The Progressbar still didn't work.


    Hope you'll find anything usable!
    Thanx in advance! You are doing a really great job!
    Please close MediaPortal, delete all logs and retry. I don't want to parse 23Mb of log file :p

    Simone
     

    Kroetenzaun

    Portal Member
    September 19, 2008
    48
    2
    Dinslaken
    Germany Germany
    Sorry, didn't had a look at the size..... :eek:

    This time MP crashed immediately at first stop on Live-TV.
     

    Gixxer

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • August 18, 2007
    1,383
    41
    35
    Spain
    Spain Spain
    can anyone check if manual REcording within Mediaportal configuration.exe works correctly? i can set to record one channel but no more than that.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    G Update von MediaPortal Installationsprobleme? 0
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.25 Released! News and Announcements 1
    horned_reaper Standby is prevented by MediaPortal client General Support 0
    U [solved] MediaPortal crashing on startup General Support 10
    g0rsq Info box randomly popping up when watching TV or other video MediaPortal 2 Newcomers Forum 1
    high [unanswered] Hallo möchte gerne Mediaportal. nutzen kann mich jemand anrufen? contactform feedback and requests 2
    ajs [News] MediaPortal 1.25 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    ajs [Rejected] Mediaportal Codename MediaPortal 1 41
    M 2nd (Touch-)Display Support on MediaPortal 2 such MPDisplay++? General 2
    N Steam release of MediaPortal MediaPortal 1 Talk 0
    torone Dritter versuch mit Mediaportal 2 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 1
    M Fehlerhafter Link auf der aktuellen MediaPortal Seite Page- und Forumsfeedback 0
    H 1.24.0 MP 1.24 high CPU utilization when 'Keep MediaPortal always on top' option enabled Bugreports 4
    mickb [solved] Mediaportal Stops working General Support 5
    J [solved] Newbie to MediaPortal 2 - Cannot open/run TV programs Newcomers Forum 4
    atlantic How to use Spotify inside Mediaportal? Listen Music 18
    horned_reaper MediaPortal configuration error log message General Support 1
    Rob Hexenmeister Mediaportal Properties #plot etc... General Support 3
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.24 Released! News and Announcements 3
    S [solved] access the desktop without leaving mediaportal General Support 5
    J New computer with win10 and how will i set Mediaportal up ? Newcomers Forum 55
    T MediaPortal Extensions Manager Fehlermeldung bei Installation einer Erweiterung Installationsprobleme? 1
    geotwticher TV Guide EPG Grabber for Australia 2020 RIP freepg.tv General 4
    azzuro [News] MediaPortal 1.24 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    M.Hulot Warum Blu-ray-Menü nicht anwendbar bei MediaPortal? Allgemeines Supportforum 5
    Similar threads

























    Top Bottom