Message Plugin (1 Viewer)

HomeY

Test Group
  • Team MediaPortal
  • February 23, 2008
    6,475
    4,645
    48
    ::1
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Hi Dragy, the above link works, but the MPEI download doesn't (and i cleared cache)
    MPEI.PNG
     

    Dragy

    Portal Pro
    April 27, 2009
    778
    333
    31
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Thanks! I think I've found the problem. Could you re-download the extension list and try again?
     
    Last edited:

    dir

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • August 30, 2006
    408
    36
    Home Country
    Afghanistan Afghanistan
    Ah, clearly reporting the error in the previous thread was the problem. Glad someone was able to report it here to get it fixed.
    :confused:
     
    Last edited:

    Dragy

    Portal Pro
    April 27, 2009
    778
    333
    31
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Ah, clearly reporting the error in the previous thread was the problem. Glad someone was able to report it here to get it fixed.
    :confused:
    No, but I thought that the problem was only at your side, since it worked over here. After HomeY reported the same, I looked into it.
     

    nickotron

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • March 3, 2008
    34
    2
    Home Country
    New Zealand New Zealand
    FYI... I've had problems running MPConfig (configuration.exe) per https://forum.team-mediaportal.com/...-exe-crash-after-initdevicelist-error.121094/

    [2013-08-19 21:58:19,734] [Config ] [Config Main] [INFO ] - MAP: using custom mappings for DirectInput
    [2013-08-19 21:58:19,781] [Config ] [Config Main] [INFO ] - DirectInputHandler: error in InitDeviceList
    [2013-08-19 21:58:19,781] [Config ] [Config Main] [INFO ] - Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt.

    It seems to be caused by Message plugin, at least when I uninstall that, I stop getting the error in the log and MPConfig runs again (though I have to admit still only 90% of the time).

    Anyone else seen this? Note that at MP run time, the plug in appears to work fine, ie: was redirecting inputs from my Philips SRM7500 remote via EventGhost quite happily.
     

    runner01

    Portal Member
    April 22, 2007
    20
    0
    Has anyone been able to run Message Plugin with 1.6?? I just tried and doesn't seem to work anymore, didn't have much time to test sorry, had to revert back to 1.5 (sick baby and needed to keep the wife happy).
     

    Dragy

    Portal Pro
    April 27, 2009
    778
    333
    31
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Use EventghostPlus, it contains message plugin. But you will also need a modified MediaPortal.exe for it to work.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Works also, removed the "section" entry from MediaPortal.xml ;) (y)
    Works also, removed the "section" entry from MediaPortal.xml ;) (y)
    This plugin is alternate version to the original World Weather plugin developed by @Micropolis. Is compatible with MediaPortal...
    Replies
    33
    Views
    2K
    • Sticky
    Looks Like .... Thanks Again!
    Looks Like .... Thanks Again!
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Replies
    28
    Views
    2K
    So far I have installed an MP1 server and MP1 clients. Now I want to connect a Raspi to the MP server. Is there a HowTO for this? I installed the MPserverKodi plugin, shared the corresponding directories, and activated smb under Windows. Nevertheless, Kodi remains with the message 'PVR Manager is being tested: 0%
    So far I have installed an MP1 server and MP1 clients. Now I want to connect a Raspi to the MP server. Is there a HowTO for this? I...
    So far I have installed an MP1 server and MP1 clients. Now I want to connect a Raspi to the MP server. Is there a HowTO for this? I...
    Replies
    0
    Views
    271
    • Sticky
    MP1 MP2 [News] MediaPortal 2 - 2.5 Release DE
    The ZapBack is indeed missing in the WIKI, I've just updated the WIKI with all the default mappings in the different EPG screens. Just map the desired key in "Function Shortcuts" of the "Input Devices". You can map any desired key to "ZapBack" there. The default mapping is "*". Edit: The zapping functions are generally broken with...
    The ZapBack is indeed missing in the WIKI, I've just updated the WIKI with all the default mappings in the different EPG screens...
    We are proud to present MediaPortal 2.5 MediaPortal 2.5 is a full-blown media center software that addresses most common user...
    Replies
    69
    Views
    3K
    • Sticky
    You are right, the one on the repository is correct, not sure how I ended up with a different version. See attached the incorrect version I ended up with.
    You are right, the one on the repository is correct, not sure how I ended up with a different version. See attached the incorrect...
    We have just released MediaPortal 1.32 Halloween Thanks to the great work of our new developer Pablik we are now able to present...
    Replies
    33
    Views
    4K
    Top Bottom