Monitoring Collection | Page 3

Discussion in 'Tools and other software' started by Micropolis, October 24, 2015.

  1. breese
    • Premium Supporter

    breese Retired Team Member

    Joined:
    July 11, 2011
    Messages:
    3,903
    Likes Received:
    325
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Sr. Systems Engineer
    Location:
    Arlington Heights, Illinois
    Ratings:
    +768 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    Seems much better



    Graaphics.jpg
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. breese
    • Premium Supporter

    breese Retired Team Member

    Joined:
    July 11, 2011
    Messages:
    3,903
    Likes Received:
    325
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Sr. Systems Engineer
    Location:
    Arlington Heights, Illinois
    Ratings:
    +768 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    Just had an application crash


    Application: Graphics Monitor.exe
    Framework Version: v4.0.30319
    Description: The process was terminated due to an unhandled exception.
    Exception Info: System.AccessViolationException
    Stack:
    at ATIWrapperType17.ADL_Adapter_ID_Get(Int32, Int32 ByRef)
    at .(Int32, Int32 ByRef)
    at .(Micropolis.HDCore.Graphic.ATI.ADLAdapterInfo[] ByRef, Int32 ByRef, Int32 ByRef)
    at ..ctor()
    at Micropolis.HDCore.Graphic.GraphicHandler.GetGraphicCardInfo()
    at  .(System.Object, System.ComponentModel.DoWorkEventArgs)
    at System.ComponentModel.BackgroundWorker.OnDoWork(System.ComponentModel.DoWorkEventArgs)
    at System.ComponentModel.BackgroundWorker.WorkerThreadStart(System.Object)
    at System.Runtime.Remoting.Messaging.StackBuilderSink._PrivateProcessMessage(IntPtr, System.Object[], System.Object, System.Object[] ByRef)
    at System.Runtime.Remoting.Messaging.StackBuilderSink.AsyncProcessMessage(System.Runtime.Remoting.Messaging.IMessage, System.Runtime.Remoting.Messaging.IMessageSink)
    at System.Runtime.Remoting.Proxies.AgileAsyncWorkerItem.ThreadPoolCallBack(System.Object)
    at System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.WaitCallback_Context(System.Object)
    at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(System.Threading.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object, Boolean)
    at System.Threading.ExecutionContext.Run(System.Threading.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object, Boolean)
    at System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()
    at System.Threading.ThreadPoolWorkQueue.Dispatch()
    at System.Threading._ThreadPoolWaitCallback.PerformWaitCallback()

    Also this one

    Faulting application name: Graphics Monitor.exe, version: 0.1.4.0, time stamp: 0x5650a2ec
    Faulting module name: atiadlxy.dll, version: 6.14.10.1300, time stamp: 0x53507b29
    Exception code: 0xc0000005
    Fault offset: 0x0002311d
    Faulting process id: 0xa74
    Faulting application start time: 0x01d1249654dfcb7f
    Faulting application path: C:\Drivers\MP2\259239_Monitoring_Collection\Graphics Monitor.exe
    Faulting module path: C:\Windows\system32\atiadlxy.dll
    Report Id: 9d337351-908e-11e5-8f28-94de80fcab27
     
  4. Micropolis

    Micropolis Portal Pro

    Joined:
    July 22, 2009
    Messages:
    1,586
    Likes Received:
    1,768
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Senior Consultant
    Location:
    Bavaria
    Ratings:
    +1,947 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi @Brudertac , @breese ,

    I'm not sure, if the memory clock value depends on the GPU count (the official NVIDIA documentation says nothing to this). Maybe my question again: Is the GPU count correctly reported? Unfortunately I must indicate that the temperature info is gone now. Could you please test the attached version?

    @breese: I must upgrade the current code to the latest ATI/AMD SDK to get more information. Hopefully the attached version should fix the access violation exception also. But until now thanks a lot for your support.

    EDIT: Attachment removed, version is outdated.

    Regards, Micropolis
     
    Last edited: November 22, 2015
  5. Brudertac
    • Premium Supporter

    Brudertac MP Donator

    Joined:
    October 26, 2006
    Messages:
    978
    Likes Received:
    117
    Gender:
    Male
    Location:
    Augsburg
    Ratings:
    +277 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    upload_2015-11-21_23-48-27.png

    The GPU Core Clock is correct. But i think the Memory Clock is wrong.
    Temperature is missing also in this Version.
     
  6. Micropolis

    Micropolis Portal Pro

    Joined:
    July 22, 2009
    Messages:
    1,586
    Likes Received:
    1,768
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Senior Consultant
    Location:
    Bavaria
    Ratings:
    +1,947 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi @Brudertac,
    I do not have any ideas anymore, why the temperature value and other sensor information cannot be displayed correctly.
    The latest version of the Graphics Monitor, which can be found in the first post, contains enhanced logging. It would be great when you can test this version incl. debug/log mode, you can switch it on by using the settings dialog. Please upload the log file here if possible.

    Thank you in advance, Micropolis
     
  7. Brudertac
    • Premium Supporter

    Brudertac MP Donator

    Joined:
    October 26, 2006
    Messages:
    978
    Likes Received:
    117
    Gender:
    Male
    Location:
    Augsburg
    Ratings:
    +277 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Here it is.
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  8. Micropolis

    Micropolis Portal Pro

    Joined:
    July 22, 2009
    Messages:
    1,586
    Likes Received:
    1,768
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Senior Consultant
    Location:
    Bavaria
    Ratings:
    +1,947 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi @Brudertac,
    thank you for the log information.
    I hope, that I found the issue with missing temperature information now, please find attached a test version. A log output would be very helpful.

    EDIT: Attachment removed, because test version was outdated.

    Thank you in advance and regards,
    Micropolis
     
    Last edited: November 27, 2015
  9. Brudertac
    • Premium Supporter

    Brudertac MP Donator

    Joined:
    October 26, 2006
    Messages:
    978
    Likes Received:
    117
    Gender:
    Male
    Location:
    Augsburg
    Ratings:
    +277 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Nice. Temp. is here. Voltage is missing. As expected?
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  10. Micropolis

    Micropolis Portal Pro

    Joined:
    July 22, 2009
    Messages:
    1,586
    Likes Received:
    1,768
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Senior Consultant
    Location:
    Bavaria
    Ratings:
    +1,947 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hello @Brudertac,
    the official NVIDIA SDK does not contain any valueable hints, how I can get voltage information from the device itself or GPUs. Therefore I'm not able to display such information currently. Sorry, but I'll try to dig through the internet in the next time to find a solution.

    Regards, Micropolis
     
    • Like Like x 1
  11. Micropolis

    Micropolis Portal Pro

    Joined:
    July 22, 2009
    Messages:
    1,586
    Likes Received:
    1,768
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Senior Consultant
    Location:
    Bavaria
    Ratings:
    +1,947 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hello @Brudertac, @breese or anyone who want to help,
    with your latest feedback I was able to enhance the graphic card interface for ATI/AMD and NVIDIA cards in a good manner.
    To make the next step it would be useful to have the log files for your graphic cards. Can you please run the attached version and post your log files here?

    EDIT: Attachment removed, because test version is outdated.

    Thank you in advance,
    Micropolis
     
    Last edited: November 29, 2015
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!