Monochrome and Indigo v2.7 Released! | Page 2

Discussion in 'Monochrome' started by Psycho Reptile, March 27, 2009.

  1. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,462
    Likes Received:
    4,250
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,394 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Yeah this is a TVseries plugin bug. I have fixed it for next version


     
    • Like Like x 2
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. noonereallycares

    noonereallycares Portal Pro

    Joined:
    August 3, 2005
    Messages:
    101
    Likes Received:
    2
    Location:
    Melbourne
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Recorded TV slightly mangled layout

    As shown in the attached screenshot, there is an overlap in the text for the details of a recorded tv show. The title of the show cuts into the selection bar for the last list item and the show's category hides the scroll arrows for the list.

    Does anyone else see this on their setup?
     

    Attached Files:

  4. rtv
    • Premium Supporter

    rtv Retired Team Member

    Joined:
    April 7, 2005
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    301
    Occupation:
    CTO at ES2000
    Location:
    Osnabruck
    Ratings:
    +301 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi Psycho Reptile,

    thanks for the update - I'll check it more thoroughly now to make sure it's 100% compatible to MP 1.01 ;)

    Maybe you want to consider using #selectedthumb in mytvrecordedtv (available in the upcoming build)? Would be cool if you have a nice idea for it :D
     
    • Like Like x 1
  5. pnyberg

    pnyberg Portal Pro

    Joined:
    August 21, 2006
    Messages:
    405
    Likes Received:
    18
    Occupation:
    IT professional
    Location:
    Stockholm
    Ratings:
    +19 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Yes, I see that too - has been there for a long time... Would be nice if you could fix that as well Psycho!
    :D for a great skin!
     
  6. allanp81

    allanp81 Portal Pro

    Joined:
    October 24, 2006
    Messages:
    917
    Likes Received:
    33
    Ratings:
    +41 / 3
    Channel logos when playing back recorded TV are missing from the OSD again.
     
  7. wonkyd
    • Premium Supporter

    wonkyd Retired Team Member

    Joined:
    August 29, 2007
    Messages:
    792
    Likes Received:
    167
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +184 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Yes i get this too.
     
  8. Psycho Reptile
    • Premium Supporter

    Psycho Reptile Retired Team Member

    Joined:
    April 19, 2006
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    783
    Location:
    Cambridge, England
    Ratings:
    +783 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    I'll sort it out soon.

    Thanks, I'll have a look at that new property ;)
     
    • Like Like x 1
  9. Tomy

    Tomy Portal Pro

    Joined:
    October 13, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    i havent update since v2.3, but this one icons in small icons are much smaller and i cant see well,
    i have to switch to big icon which now are too big and only1 line, makes navigating very long for large directories...
     
  10. rtv
    • Premium Supporter

    rtv Retired Team Member

    Joined:
    April 7, 2005
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    301
    Occupation:
    CTO at ES2000
    Location:
    Osnabruck
    Ratings:
    +301 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Please make sure for 1.0.1 that TVGuide and dialogTvGuide's group switch button uses ID 100 (has been ID 60 in the last SVN build).
     
    • Like Like x 1
  11. Psycho Reptile
    • Premium Supporter

    Psycho Reptile Retired Team Member

    Joined:
    April 19, 2006
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    783
    Location:
    Cambridge, England
    Ratings:
    +783 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Will do, how do I go about having this window popup? TVMiniGuide smal.xml
    By the way just installed 1.0.1 on my skinning PC, fresh install and the TVGuide and dialogTvGuide's group switch button still uses ID 60...
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!