MP crashes (1 Viewer)

z3us

Portal Pro
December 4, 2007
1,047
123
44
Home Country
Spain Spain
And I don´t know why. At the startup, it doesn´t even show the basichome screen.
Here are my logs, any help would be welcome
Thanks!
 

Sebastiii

Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,583
    10,403
    France
    Home Country
    France France
    Maybe i'm wrong but it looks like TVseries db is broken.
    Can you try to remove it and resetup tvseries (ofc you can backup your old db).
    "C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\database\TVSeriesDatabase4.db3"
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    This may or may not be a pause, after all, this is a playlist, it can constantly change, I don’t very well understand the mechanism of working with playlists in online broadcasts. Well, here you need to look at what is happening in the Media Portal player. And find someone who understands how it works.
    This may or may not be a pause, after all, this is a playlist, it can constantly change, I don’t very well understand the mechanism...
    I am running the latest "any cpu" version of the Radio Time plugin with MP 1.33 x64 which is working well except some of my...
    Replies
    22
    Views
    2K
    Please: switch Log verbosity of both MediaPortal and TVServer to Debug level post recorded sample of the channel by TVServer(to test the playback in our enviroment for possible issues) I see you are using MadVR renderer: try to switch to EVR
    Please: switch Log verbosity of both MediaPortal and TVServer to Debug level post recorded sample of the channel by TVServer(to...
    ITV 1 crashes MP. Either nuking it entirely or the pictures disappears and it just shows a green screen, the sound keeps going...
    Replies
    9
    Views
    581
    MP1 MP2 DVB-T playback DE
    Those signal numbers look fine. (y) Unfortunately, I don't have any other suggestions as to the possible cause of your problem. :( -- from CyberSimian in the UK
    Those signal numbers look fine. (y) Unfortunately, I don't have any other suggestions as to the possible cause of your problem. :(...
    I've just rebuilt my htpc and added DVB-S and DVB-T cards TBS6281 and TBS6982. The system is all working well except for playback...
    Replies
    3
    Views
    426
    I was not previously aware of the "Drive Free Space" plugin, and it is not easy to find. (There really ought to be an easier way of finding plugins.) There is this thread that introduces the plugin, and this thread that details some changes to the Titan skin made by Gary Martyn (from 2013 :eek: ). I installed the plugin on my Aorus...
    I was not previously aware of the "Drive Free Space" plugin, and it is not easy to find. (There really ought to be an easier way of...
    I have a multiseat MP setup running version 1.33. I use the Titan skin and yesterday I decided I would update all my plugins on my...
    Replies
    20
    Views
    2K
    I tried setting the windows screensaver to power off the display on my MP1 HTPC but in fact it only blanks the screen ("no video signal") on the TV I suspect the AVR has something to do with that. If I manually put the TV only into standby when TV is playing but paused then on wakeup I could not immediately take it out of pause and...
    I tried setting the windows screensaver to power off the display on my MP1 HTPC but in fact it only blanks the screen ("no video...
    Hi all, I´m using MP 1.30 at the moment and have a problem which also exists on my system on previous versions. So I don´t think...
    Replies
    3
    Views
    1K
    Top Bottom