[MP1-4578] Crashes after standby. (1 Viewer)

killer8

Portal Pro
July 29, 2012
378
186
Netherlands Netherlands
Final from this thread I guess? I'm still running pre at the moment so will update later
 

HTPCSourcer

MP2 Product Manager
  • Team MediaPortal
  • May 16, 2008
    11,431
    2,333
    Germany Germany
    Country flag
    You can use the noversioncheck switch. Sebastii cited the syntax a few postings earlier.
     

    Sarah

    Portal Member
    May 20, 2013
    34
    6
    Germany Germany
    Hi,

    Always post log :)
    You need to be on 1.10 Pre-release to use latest V26 (V26b is for 1.10Final).
    I will be able to link to full installer on first post :)
    Thanks for your answer.

    I'm using 1.9, therefore I used V19 bin, which was linked on the first posting on the thread. V19 is for 1.9, isn't it?

    The logs are empty, after starting Configuration.exe and getting the error message.
     

    HTPCSourcer

    MP2 Product Manager
  • Team MediaPortal
  • May 16, 2008
    11,431
    2,333
    Germany Germany
    Country flag
    No, the patch version numbers are not related to the MePo version number in any way. Sebastiii is simply trying different things and each test version gets a new number. If you would like to test any version with your current 1.9 installation, then please use the /noversioncheck switch as described by Sebastiii a few postings above.
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,433
    10,254
    France
    France France
    Country flag
    But i'm not sure that MP 1.10Pre/1.10 final can work for 1.9 installation lol
    So better to use installer from first post and start to use 26b and 27 :)
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,433
    10,254
    France
    France France
    Country flag
    When it failed the last time, there is multiple automaticresume and suspend.
    In above log, only once this night but good to know that with only one it works.
    Need more testing ofc :)
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    C Hauppauge HVR-1265 -- does it work with MP1? MediaPortal 1 Talk 0
    ajs MP2Web - MP1 compatibility MediaPortal 1 20
    T MadVR + LAV Filters, Perfect in MPC-BE, Bad in MP1 MediaPortal 1 Talk 12
    P MP2: US user, OTA - can NOT get SchedulesDirect plugin to work on MP1 or MP2 --> how do I get OTA schedule? General 5
    framug [solved] Some changes/fix in MP1 configuration client and server Submit: code patches (MediaPortal/TV-Server/etc.) 14
    S TV-Server MP1 - Automatic search doesn't work Installation, configuration support 2
    C Streaming/transcoding MP2 vs MP1? General 1
    ajs [fixed] 5015: Improving the MP1 installer, providing nicer GUI :) MediaPortal 1 138
    C Streaming to clients over Wifi. MP1 or MP2? Newcomers Forum 0
    S Shortcuts MP1 My Recorded & TV Guide General 10
    azzuro [WiP] MP1-4999 - Big changes with many related change at once by Sebastiii MediaPortal 1 12
    ajs [Help Us!] MP1 X64 Version MediaPortal 1 20
    joecrow How about a Launcher plugin for MP1? MediaPortal 1 6
    wizard123 [solved] MP1 Build help MediaPortal 1 21
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.24 Released! News and Announcements 3
    CyberSimian [fixed] MP1-4990 : Improve horizontal scrolling in the EPG MediaPortal 1 10
    azzuro [WiP] MP1-5019: Replace MySQL with MariaDB MediaPortal 1 40
    catalpa Umsteiger von MP1: Schwierigkeiten Allgemeines Support- und Diskussionsforum 17
    CyberSimian [solved] MP1-4976 Built-in skin variables for current date MediaPortal 1 8
    rbo [solved] Umsteiger MP1 zu MP2 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 67
    azzuro [Info] MP2 TVE inside MP1 repo MediaPortal 2 12
    G MP1 TV Server "failed to upgrade the database" using MS Sql Server Installation, configuration support 3
    lisag Can I get MP1 to open in the Recorded TV screen? MediaPortal 1 Talk 2
    M MP1 stops responding after Starting Plugins General Support 14
    R Problem with MP1 and WifiRemote Skins and Plugins Installer (MPEI) 8
    Similar threads

























    Top Bottom