Music Database misses files. (1 Viewer)

johsgjerde

Portal Member
November 20, 2011
13
1
When I update my music DB it reads more than 7000 files, which is correct. But only 5000-something are added to the database... They are not on a network drive, it seems MP is just ignoring some.

Any help?
 

ronilse

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • July 19, 2005
    4,422
    283
    Moss
    Home Country
    Norway Norway
    Hi,
    It shouldn't miss anyone so a log from when you update would be nice(so we can see if a error or something else happen), also tell which version of MP you use.

    Regards
    Roy
     

    johsgjerde

    Portal Member
    November 20, 2011
    13
    1
    I took a look at the log myself and it is a bit strange. It reads all the files, but doesn't add all. I also noticed an error in my cornerstone.dll. Could this be relevant? I am using MP 1.2.3 btw[DOUBLEPOST=1353907335][/DOUBLEPOST]The strange thing is that the thumbs are correct i think, and the "missing tracks" are sorted in the correct genre and with the correct artist.[DOUBLEPOST=1353907432][/DOUBLEPOST]And there I found my bug. I am a bit embarrassed. The albums were set to skip in music views.... Resolved... By myself. Lol
     

    Attachments

    • Configuration.txt
      148.1 KB

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    MP1 MP2 1.32 StreamedMP Latest Music DE
    No one can help me here?
    No one can help me here?
    In StreamedMP I have the most recently added films (Moving Pictures) and also TV recordings on the home screen. But I made the...
    Replies
    5
    Views
    875
    I'm not sure what the issue was, but I decided to try a different way of solving the problem. My server has a 2.5Gbps port and the 10Gbps card I added, so I've connected the HD Homerun directly to the 2.5G port, and its solved the problem, I can now copy large multiple files to the server and not suffer with picture issues. There is...
    I'm not sure what the issue was, but I decided to try a different way of solving the problem. My server has a 2.5Gbps port and the...
    My MP1 installation works perfectly, except if I transfer large files to my server. Network setup. HD Homerun Quad tuner -...
    Replies
    5
    Views
    2K
    OK, I found a way to make it work. It seems like MP-TV-series Configuration (and Moving Pictures Configuration) starts as Administrator, and the Administrator do not have yet logged in on the UNC \\192.168.222.247\Public even if the normal user on the PC have done it. So to fix it on the Win 11 HTPC: Created a shortcut to...
    OK, I found a way to make it work. It seems like MP-TV-series Configuration (and Moving Pictures Configuration) starts as...
    Hi! I was running MP1.33 x64 and I was fine and happy since many years, then the hard drive on the HTPC died. But I was able to...
    Replies
    1
    Views
    562
    It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live stream from server to MP. If anyone has a similar problem - disable all old plugins and then enable one after another :-)
    It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live...
    After using MP for more than 10 years with regularly updates - this is the first time that after an update MP is not working...
    Replies
    3
    Views
    1K
    THX for info. 0.62 plugin version doesn't crash with MP 1.31 therefore, it seems to me to be little buggy...
    THX for info. 0.62 plugin version doesn't crash with MP 1.31 therefore, it seems to me to be little buggy...
    Started on: 2023-12-26 last update: 2023-12-26 Summary: Minimize the amount of data written to disk by simulating a tempfs RAM...
    Replies
    4
    Views
    1K
    Top Bottom