MusicInfo Handler | Page 5

Discussion in 'Listen Music' started by jameson_uk, September 28, 2014.

  1. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,613
    Likes Received:
    2,643
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,593 / 29
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    @jameson_uk
    1. In MIH I installed the source TheAudioDB.com, Russian language, the information loaded normally. But if I'm in the MP brings up a dialog with information about the artist and I press to update. That information loaded from the site Allmusic.com and English. This is the way it should be? Or is it a bug?
    2. Can I call (from FH) some procedure from MIH to get information about an actor or an album. If this is possible, what and how?



     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,613
    Likes Received:
    2,643
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,593 / 29
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    @jameson_uk
    If the MIH GUI choose to update information on the actor or an album should be loaded in the same information from the site Allmusic.com in English, but not as specified in the settings of MIH (TheAudioDB.com, Russian language).
     
  4. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,613
    Likes Received:
    2,643
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,593 / 29
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    @jameson_uk
    How about retrieve information for NowPlaying Artist/Album when playing Radio?
    Or maybe there is somewhere in the source code? To add this possibility?
     
  5. musi

    musi Portal Pro

    Joined:
    November 14, 2011
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +5 / 1
    Is it possible to rename it in MP? The name is too long.

    Thanks.
     
  6. catch22
    • Premium Supporter

    catch22 MP Donator

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    89
    Likes Received:
    6
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +6 / 0
    Hi
    Is this plugin working against the latest (or at the 1.15 release). It does not show up in the known extensions list so I'm a bit wary of installing it?

    Cheers
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!