My Launch (yahoo launch videos) | Page 14

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by juvinious, March 2, 2005.

  1. zswman

    zswman Portal Pro

    Joined:
    April 23, 2006
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    Software Engineer
    Location:
    Mountain View, CA USA
    Ratings:
    +0 / 0
    Vanessa - someone asked about this earlier in this thread (check page 6/7) and I believe the implication was "no" - they are streamed but not possible to save locally. The original question was addressed to the plugin author, but he doesn't seem to have been on in a while.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. mzemina
    • Team MediaPortal

    mzemina Retired Team Member

    Joined:
    February 23, 2005
    Messages:
    2,065
    Likes Received:
    13
    Occupation:
    Project Manager
    Location:
    Tulsa, OK
    Ratings:
    +13 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America

    Vanessa - There is a method I heard about but haven't tried. Check out: http://keepvid.com/

    Mike
     
  4. eric.c.mi

    eric.c.mi Portal Pro

    Joined:
    March 11, 2006
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    Rockstar
    Location:
    Michigan, USA
    Ratings:
    +0 / 0
    I keep getting this.

    6/25/2006 5:59:07 AM OnMessage exception:confused:ystem.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    at MyMusicVideos.MyLaunch.loadTopVideos()
    at MyMusicVideos.MyLaunch.OnClicked(Int32 controlId, GUIControl control, ActionType actionType)
    at MediaPortal.GUI.Library.GUIWindow.OnMessage(GUIMessage message)


    any fix ?
     
  5. Ralph
    • Team MediaPortal

    Ralph Retired Team Member

    Joined:
    May 13, 2005
    Messages:
    692
    Likes Received:
    8
    Location:
    Germany
    Ratings:
    +8 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Tried both, but unfortunately, they doesn't seem to work with yahoo's videos? :cry:
    It doesn't seem to be quite easy to get this videos.
    That's why a MP internal solution would be quite hard to realise.

    Regards
    Ralph
     
  6. vibez

    vibez Portal Member

    Joined:
    June 30, 2006
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Great plugin guys! I have a simalr one for my xbox, so its nice to have it on my pc too.

    One quick question, if i'm watching a video, how do I switch back to the my music videos menu without having to wait for the video to finish playing?
     
  7. gregmac45

    gregmac45 Portal Pro

    Joined:
    March 17, 2006
    Messages:
    165
    Likes Received:
    44
    Location:
    AZ, USA
    Ratings:
    +44 / 0
    Esc on the keyboard or back on your remote.
     
  8. vibez

    vibez Portal Member

    Joined:
    June 30, 2006
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
  9. vibez

    vibez Portal Member

    Joined:
    June 30, 2006
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    anyone have problems with the 700k streams video stutters but the music plays fine? 700k streams work fine when I stream direct from the launch.com site
     
  10. baloubic

    baloubic Portal Member

    Joined:
    June 10, 2006
    Messages:
    32
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Razor

    Anyone got this one to work with the Razor skin yet?
     
  11. Green_Star

    Green_Star Portal Member

    Joined:
    July 10, 2006
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I installed this plugin, it worked great when i started MP, after entered into full screen mode i do not know how to come back to menu ( i tried all possible ways) finally i closed MP and restarted, after restarting MP when i click "My MusicVideos" nothing is happenning, it is not going into "My MusicVideos' screen. I tried in MP configuration plugin section, when i select 'configure' on "My MusicVidoes" right click menu, there also nothing happening. Any idea how to make it work, i tried disabeling/enabling the plugin, but no luck.

    please suggest me how i can fix this.

    thanks in advance.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!