Netflix for OnlineVideos | Page 72

Discussion in 'OnlineVideos' started by Ministerk, October 1, 2014.

  1. DaBrain81

    DaBrain81 Portal Pro

    Joined:
    November 21, 2006
    Messages:
    242
    Likes Received:
    11
    Ratings:
    +11 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Another thing I just found out. I have two profiles in Netflix. One is mine and one is a friend of mine. If I select my profile in OnlineVideos it shows my list and what I have watched. But when I start a movie I can see the IE Windows is opened and the other profile is selected (The Color of the Profile is wrong). I started a movie yesterday and stopped it on half. Now the movie is in the list of my friend. And it is not on my list. If i want to watch the rest of it I have to select her profile in OnliveVideos and start it from there. Maybe it has something to do with the problems I had before and with the fact that I erased my Cookies in IE. I looked at the Logs but I cant see which profile is selected in Browserhost. I attached it anyway.

    Greetings.


     

    Attached Files:

  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Hawkeye

    Hawkeye Portal Pro

    Joined:
    January 29, 2005
    Messages:
    547
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    Occupation:
    digital media designer
    Location:
    Halle (Saale)
    Ratings:
    +89 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    As I wrote before I am not logged in - and never was before in IE directly ...

    The issue of the Kodi plugin I linked before suggests that Netflix changed the login process and does this country by country. That could be the cause why it still works for some users and for some not.
    What I don't understand though is that the login itself works but the profile selection not. But maybe that's what was changed by Netflix ...
     
  4. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    702
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,048 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    That sure sounds like that could be the cause.. should I wait until the netherlands is changed too?

    Hm, just had a thorough read through that issue for kodi, and made some changes.
    Can you test attached dll?
     

    Attached Files:

    Last edited: October 28, 2018
    • Like Like x 1
  5. Hawkeye

    Hawkeye Portal Pro

    Joined:
    January 29, 2005
    Messages:
    547
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    Occupation:
    digital media designer
    Location:
    Halle (Saale)
    Ratings:
    +89 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Same result :(
     

    Attached Files:

  6. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    702
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,048 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    After an intense cooperation with @Steve.Rayner61 (thanks a lot for your efforts and patience!) I think I've solved all the issues.
    Please let me know if there's still some things that escaped my attention.
     
    • Thank You! Thank You! x 4
    • Like Like x 3
  7. MovieJack

    MovieJack Portal Member

    Joined:
    September 25, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Nice to hear ... Thx for your work, will test this evening.

    EDIT
    Sorry to say, but does not work for me ...

    Disabled loading spinner, so i could see IE output. First the login screen followed by the red circle showing the right icon for chosen profile. Than switch back to MePo.

    Tested with IE everything works. Log attached.
     

    Attached Files:

    Last edited: November 15, 2018
  8. Hawkeye

    Hawkeye Portal Pro

    Joined:
    January 29, 2005
    Messages:
    547
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    Occupation:
    digital media designer
    Location:
    Halle (Saale)
    Ratings:
    +89 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    My first test on Tuesday evening was not successful. But another (short) test this morning was. Between both I did a windows update including a restart. Maybe the later was essential (@MovieJack).
    Thanks for your efforts (also to @Steve.Rayner61)!
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  9. MovieJack

    MovieJack Portal Member

    Joined:
    September 25, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    HTPC is updating at the moment, so restart will happen soon ...
    I'll give feedback,
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  10. MovieJack

    MovieJack Portal Member

    Joined:
    September 25, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Still does not work ...

    Installation of all Windows updates including restart did not do the trick.
    As user DaBrain81 suggested i deleted cookies within IE. Did not help either.
     
  11. MovieJack

    MovieJack Portal Member

    Joined:
    September 25, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Did another test. Still no success ...

    Blue loading spinner ist disable, loging enabled.
    IE cookies are deleted.

    Here a despripction of what happens, step by step:
    - starting MePo, navigating to OnlineVideos\Netflix
    - choosing 1 of 3 profiles, bug depends not on which profile i choose
    - navigating to a movie and start play
    - the login mask of Netflix appears
    - screen where you normally choose your profile appears
    - the red loading cicle used by Netflix appears, in the middle the icon of the former chosen profile
    - after less than 2 seconds the loading circle disappears, now you can see the Netflix website
    - back to OnlineVideos

    Attached logs again.
     

    Attached Files:

Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!