Netflix for OnlineVideos | Page 73

Discussion in 'OnlineVideos' started by Ministerk, October 1, 2014.

  1. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    697
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,043 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Hm, these are not exactly the logs I need to pinpoint the problem.
    Can you follow the steps outlined here?


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. MovieJack

    MovieJack Portal Member

    Joined:
    September 25, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Now Netflix works on my system again ...
    Many thanks to doskabouter who invested time and efforts to help.

    Like in post #1 recomended i set in the file OnlineVideos.WebAutomation.BrowserHost.exe.config the BrowserHostWaitTimeout to a higher value.

    I was not aware that in the file iexplore.exe.config the timeout should be raised too. After increasing the value everythings works fine.
     
  4. harryzwo

    harryzwo Portal Pro

    Joined:
    July 25, 2006
    Messages:
    687
    Likes Received:
    33
    Ratings:
    +63 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    After newinstall MP1.2 and OnlineVideos there is now way to see Video on Netflix.
     

    Attached Files:

  5. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    697
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,043 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Can you take the steps from here?
     
  6. harryzwo

    harryzwo Portal Pro

    Joined:
    July 25, 2006
    Messages:
    687
    Likes Received:
    33
    Ratings:
    +63 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I had done these Steps before i wrote in this Thread.
    All Logs i had attached before. A log of iexlorer i dindn't fount.

    If nessesary i'll do the Test again. Please let me know.
     
  7. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    697
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,043 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Did you find the iexplore.exe.config and set the WriteDebugLog to true?
     
    • Like Like x 1
  8. harryzwo

    harryzwo Portal Pro

    Joined:
    July 25, 2006
    Messages:
    687
    Likes Received:
    33
    Ratings:
    +63 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Yes i did.
    iexplore.exe and config i found here: C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal\plugins\Windows\OnlineVideos
     

    Attached Files:

  9. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    697
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,043 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    ok, we're getting there... now for the contents of C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\log\OnlineVideos.WebAutomation.BrowserHost-DEBUG.log, this isn't standard included in the watchdog somehow
     
  10. harryzwo

    harryzwo Portal Pro

    Joined:
    July 25, 2006
    Messages:
    687
    Likes Received:
    33
    Ratings:
    +63 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I know this, but there is no C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\log\OnlineVideos.WebAutomation.BrowserHost-DEBUG.log
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  11. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    697
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,043 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Don't know why I overlooked the error in mediaportal.log, but now I see that you couldn't even start the iexplore.exe...

    In the eventlog I see the following:
    "20.11.2018 09:22:39";".NET Runtime";"(0)";"Error";"Anwendung: iexplore.exe
    Frameworkversion: v4.0.30319
    Beschreibung: Der Prozess wurde aufgrund einer unbehandelten Ausnahme beendet.
    Ausnahmeinformationen: System.BadImageFormatException

    So, I think your system needs some additional things to run..
    Not exactly sure what, because the things needed (32bits,.NET Framework 4) are the same for onlinevideos and iexplore.exe
    Perhaps just doubleclicking the iexplore.exe kicks in some helpful part of windows which guides you to the missing parts?
    If that doesn't help, perhaps diving a bit deeper with a tool llike Dependency walker you can find out what's missing?

    For reference: if I do that on a working system I get this:

    Error: Modules with different CPU types were found.
    Warning: At least one delay-load dependency module was not found.
    Warning: At least one module has an unresolved import due to a missing export function in a delay-load dependent module.

    And in a separate window "Error opening file. The system cannot find the file "specified for the following files:
    API-MS-WIN-CORE-WINRT-ERROR-L1-1-0.DLL
    API-MS-WIN-CORE-WINRT-L1-1-0.DLL
    API-MS-WIN-CORE-WINRT-ROBUFFER-L1-1-0.DLL
    API-MS-WIN-CORE-WINRT-STRING-L1-1-0.DLL
    DCOMP.DLL
    GPSVC.DLL


    So if you get anything more than that, that's probably a good point to start
     
    • Like Like x 2
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!