Netflix for OnlineVideos | Page 74

Discussion in 'OnlineVideos' started by Ministerk, October 1, 2014.

  1. harryzwo

    harryzwo Portal Pro

    Joined:
    July 25, 2006
    Messages:
    701
    Likes Received:
    34
    Ratings:
    +64 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    when i try iexplore.exe nothing happens.

    with Dependency walker i get following
    Error: At least one required implicit or forwarded dependency was not found.
    Error: Modules with different CPU types were found.
    Warning: At least one delay-load dependency module was not found.
    Warning: At least one module has an unresolved import due to a missing export function in a delay-load dependent module.

    Many Module are not found.
    ieplorer.exe ist x86 my sytem is x64. Is this a problem?



    Log attached
     

    Attached Files:

    • iexplore.zip
      File size:
      1,015.6 KB
      Uploaded:
      November 24, 2018
      Views:
      23
    • Thank You! Thank You! x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,755
    Likes Received:
    710
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,058 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    For what I can find, those missing dll's are related to the Visual C++ Redistributable library, probably (but absolutely not sure!) the 2015 version.
    I would have expected that Mediaportal also needs them (f.e. for regular video playback), and thus installs them.
    Are you sure this is done correctly? And if so, is it installed for x86 (as Mediaportal and iexplore.exe are both 32bit programs)
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  4. harryzwo

    harryzwo Portal Pro

    Joined:
    July 25, 2006
    Messages:
    701
    Likes Received:
    34
    Ratings:
    +64 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    during installation i can't remember any error. So i think the Installation was OK.

    I have visual 2015 for x86 and x64 installed
     
    Last edited: November 24, 2018
    • Thank You! Thank You! x 1
  5. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,755
    Likes Received:
    710
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,058 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    And I guess still no luck watching netflix...
    Almost out of ideas here, if you run that depends on mediaportal.exe does it find most of those api-ms-win dll's?. On my win-7 machines I'm only missing 4 of them and here it works ok...
    perhaps other people (@Developers ) using netflix and win10 have any ideas?
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  6. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,213
    Likes Received:
    6,177
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,164 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    • Thank You! Thank You! x 2
  7. harryzwo

    harryzwo Portal Pro

    Joined:
    July 25, 2006
    Messages:
    701
    Likes Received:
    34
    Ratings:
    +64 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I'M confused.
    IE from windows is OK. IE from OnlineVideoFolder does not work. Is this cause x64 and x86??

    I have this installed.
    Visual C++ Redist Installer V56.zip
    No changes
    Installed BasicDisplaydriver nothing changes
     

    Attached Files:

    • ie11.PNG
      ie11.PNG
      File size:
      560 KB
      Uploaded:
      November 25, 2018
      Views:
      42
    • Like Like x 1
  8. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,755
    Likes Received:
    710
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,058 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    And your confusing the forum too I see :)
    The iexplore from onlinevideos isn't a full "Internet explorer". It's just a program with a small part of Internet explorer in it (just enough to play a video), so although the name is the same, the funcionality and the goal of it is defenitely not the same.
    If you're willing to share a vnc/teamviewer session, I might be able to see what's wrong...
    But absolutely no guarantees, I don't have that much experience with win10

    Edit: from what I just found out, dependency walker isn't maintained anymore, and will possibly give wrong errors (especially on newer os's like yours), so this investigation seems te be a dead-end...
     
    Last edited: November 25, 2018
    • Like Like x 1
  9. harryzwo

    harryzwo Portal Pro

    Joined:
    July 25, 2006
    Messages:
    701
    Likes Received:
    34
    Ratings:
    +64 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Yes we can do an Teamviewersession. Let me know when we should do this
     
  10. The Doctor
    • Premium Supporter

    The Doctor MP Donator

    Joined:
    December 24, 2007
    Messages:
    180
    Likes Received:
    8
    Ratings:
    +15 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Hi happy netflix watchers.....did anyone notice subtitles are not always reset to show at the bottom of the screen? I noticed it watching Startrek Discovery season 2 episode 3 and 4. Watching it in chrome or the app on your phone shows it correctly. Just saying.

    Next to that, videos that are added to your "watch" list are not shown in online video's in your "my list". There are more minor things that dont work. However subtitles can be anoying if they appear in the centre of the screen. Mayby there is a simple solution.
     
  11. Muffsack

    Muffsack Portal Pro

    Joined:
    June 24, 2005
    Messages:
    83
    Likes Received:
    28
    Ratings:
    +31 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi there,
    are there any known problems with Netflix for Onlinevideos?
    Since Yesterday it seems that the config files are not loaded from the internet. When I have opened netflix (logon seems to works because I get the logon mail) and then try to open one of the points in the menu, they are empty or I get an error message (failed to open dynamic contents - or in german:"Fehler beim Abrufen der dynamischen Rubriken")

    Other sites like Amazon Prime is working properly.

    I'm thankful for any hints.
    Kind regards and thank you all in advance
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 1, Guests: 0)

  1. doskabouter
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!