Netflix for OnlineVideos (2 Viewers)

doskabouter

Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 27, 2009
    3,524
    1,724
    Nuenen
    Netherlands Netherlands
    Country flag
    Ok, I'm assuming it's still not workin?
    I see it gets stuck at logging in when starting to play a video?

    did you check the value of BrowserHostWaitTimeout?
     
    Last edited:

    cbr954rr

    Portal Pro
    October 31, 2016
    100
    7
    46
    Germany Germany
    Country flag
    Ok, I'm assuming it's still not workin?
    I see it gets stuck at logging in when starting to play a video?

    did you check the value of BrowserHostWaitTimeout?
    No and I get an error like there is no player registered? What does that have to do with the connection timeoute?
     

    cbr954rr

    Portal Pro
    October 31, 2016
    100
    7
    46
    Germany Germany
    Country flag
    I set the timeout now to 120, same result I get always the error no registered player. Further everytime when I clicked on a movie I received an mail from netflix, that a new computer will use my account.
     

    doskabouter

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 27, 2009
    3,524
    1,724
    Nuenen
    Netherlands Netherlands
    Country flag
    Receiving the mail is normal (as i learned from other users). Don't really know if that is fixable in a netflix-setting or something
    As for the no player registered: At the moment I don't have any clue as why that happens.
    Anyone here any ideas?
     

    doskabouter

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 27, 2009
    3,524
    1,724
    Nuenen
    Netherlands Netherlands
    Country flag
    I set the timeout now to 120, same result I get always the error no registered player. Further everytime when I clicked on a movie I received an mail from netflix, that a new computer will use my account.
    Did you check the prereuisities from the first post ? (Most notable: the silverlight things)
     

    peque

    Moderator - Spanish Forums
  • Premium Supporter
  • August 4, 2007
    859
    98
    Spain Spain
    Country flag
    Question: I've just added Netflix site to my onlinevideos config with no much problem. But now I've got an email from Netflix telling there's a new device connected to my account EACH TIME I use onlinevideos to connect to my Netflix account.. I expected 1 only email for the new device (MediaPortal HTPC)...

    Any idea what's happening?
     

    MovieJack

    Portal Member
    September 25, 2009
    39
    3
    Germany Germany
    Country flag
    Normal behavior. I also get this mail each time startin Netflix via Online Videos.
    Made me a rule for my junk filter and now it does no bother me anymore ... ;)

    Greetings
     

    peque

    Moderator - Spanish Forums
  • Premium Supporter
  • August 4, 2007
    859
    98
    Spain Spain
    Country flag
    Normal behavior. I also get this mail each time startin Netflix via Online Videos.
    Made me a rule for my junk filter and now it does no bother me anymore ... ;)

    Greetings
    Good to know it's something to be expected. Anyway, I wonder why it happens.... it definitelly shouldn't.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 2)

    Top Bottom