NEW! Moving Pictures 0.7.5 Available | Page 9

Discussion in 'Moving Pictures' started by fforde, February 8, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DiscoDvergen

    DiscoDvergen Portal Member

    Joined:
    April 14, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Any preliminary arrival date for the next update? I've been all over the google page, but can't find any info on it...



    Keep up the good work!
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,612
    Likes Received:
    451
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +683 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    I believe the stock answer is

    "WHEN IT'S DONE!!"
     
  4. papas
    • Premium Supporter

    papas MP Donator

    Joined:
    August 21, 2006
    Messages:
    232
    Likes Received:
    6
    Occupation:
    web developer
    Location:
    Nicosia
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Cyprus Cyprus
    fforde said somewhere around mid june but the most precise date would be as Spudr said "when its done"
     
  5. MarcusAureli

    MarcusAureli Portal Member

    Joined:
    May 18, 2008
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Just discovered this plugin -- awesome! Passes the girlfriend test with flying colors. This thing just looks so incredibly sharp, and I wish the rest of MP had such a great config tool.

    Thanks for the work.
     
  6. Jocker_Boy

    Jocker_Boy Portal Pro

    Joined:
    December 9, 2008
    Messages:
    196
    Likes Received:
    3
    Location:
    Lisbon
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    Portugal Portugal
    Hey.
    Is possible to delete one movie from databese and from Hdd, inside the Moving Picture?
    Or i have always to delete the movie in windows?
     
  7. ZealotSix

    ZealotSix Portal Pro

    Joined:
    August 18, 2008
    Messages:
    181
    Likes Received:
    69
    Ratings:
    +69 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Jocker_Boy, You can enable the ability to delete movies from within the GUI. Just go to the configuration options and enable deleting as show here.

    Then when you are on the details view of a movie, bring up the context menu and you will see a new menu item to delete the current movie.
     
  8. Jocker_Boy

    Jocker_Boy Portal Pro

    Joined:
    December 9, 2008
    Messages:
    196
    Likes Received:
    3
    Location:
    Lisbon
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    Portugal Portugal
    Thanks. And that only delete the movie or also the subtitle? because i have *.avi and *.srt.
    And how can bring up the context menu?
    I don't know the shortcut keys of Moving Pictures.
     
  9. Wolfmage

    Wolfmage Portal Member

    Joined:
    July 28, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Thanks for the new release 0.7.3, it's running great.

    I did just happen to noticed something though - compared to the OP's screens, I don't have any casting/actor info displayed in mine. I'm on latest final MP with Streamed MP skin. Don't think I ever had casting info under StreamedMP, is that new? Anyway, if you can get it under what I assume is Blue3wide or whatever, surely it is simple enough to get it with the StreamedMP skin? Any suggestions? I couldn't find a setting in the plugin itself or in the gui menus? I'm happy to look at other skins if necessary, but would prefer to stay with StreamedMP if possible.
     
  10. fforde

    fforde Community Plugin Dev

    Joined:
    June 7, 2007
    Messages:
    2,666
    Likes Received:
    1,690
    Occupation:
    Software Engineer
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1,696 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Wolfmage, no there are no configuration settings to determine what is displayed in the GUI, this is left totally up to the skinner. So you are right, if you want different info displayed, you would either need to modify the skin files yourself (honestly not as hard as you might think) or try a new skin. The skin you see in the opening post is Monochrome, which is kept pretty up to date. If you want help modifying the skin files though, you may want to post over in theStreamedMP forum, I am sure someone could help you (if no one has already made the modification you're talking about that is).
     
  11. Wolfmage

    Wolfmage Portal Member

    Joined:
    July 28, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Thanks fforde. I might take it up in the StreamedMP sub-forum and have a look at other skins. It seems that Monochrome and X-Factor support it at least so there is always that option. Seems like a fairly big oversight by the StreamedMP crew.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!