new version? (1 Viewer)

Marvman

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • November 14, 2007
    1,163
    735
    Bavaria
    Home Country
    Germany Germany
    Hello Mr. Bonsen,

    i tested only on MP 1.6 pre.

    Try it on 1.5 and tell us whether it works or not.
     

    mrbonsen

    Super User
  • Team MediaPortal
  • Super User
  • December 6, 2008
    6,563
    890
    Brensbach (HE) ehemals Görlitz
    Home Country
    Germany Germany
    Thanks for the answer(y)

    No, that's why my question. ;)
    MPE1 setup tested "dependencies" min 1.1.6.27644 - max 1.1.6.27644
    MPE1 unpacked as zip, dll and copied manually into folders - in the mp config/plugins not recognized
     
    Last edited:

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    • Sticky
    Looks Like .... Thanks Again!
    Looks Like .... Thanks Again!
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Replies
    28
    Views
    2K
    If you go to TitanEditor and select the TVMenu button instead of the TV button and launch Mediaportal, then there is also no hamburger and menu?
    If you go to TitanEditor and select the TVMenu button instead of the TV button and launch Mediaportal, then there is also no...
    Updated MP client from 1.29 to 1.32. Kept Titan skin same as previously; very standard no Extended etc (afaik). The TV menu item...
    Replies
    3
    Views
    738
    I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\skin\Titan\BasicHome.Editor\TitanEditor.exe Only the shortcut was missing.
    I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team...
    Hi all, Not a rant, more a sharing of experience (maybe hoping to get some clarification on which wrong turn I took) It has been...
    Replies
    9
    Views
    1K
    • Sticky
    You are right, the one on the repository is correct, not sure how I ended up with a different version. See attached the incorrect version I ended up with.
    You are right, the one on the repository is correct, not sure how I ended up with a different version. See attached the incorrect...
    We have just released MediaPortal 1.32 Halloween Thanks to the great work of our new developer Pablik we are now able to present...
    Replies
    33
    Views
    4K
    MP1 MP2 1.31.0 MediaPortal 1 - 1.31 Released! DE
    If you are having problems with MPAR like MPAR 1.31 no configuration dialog? , re-download and reinstall Mediaportal 1.31 Final.
    If you are having problems with MPAR like MPAR 1.31 no configuration dialog? , re-download and reinstall Mediaportal 1.31 Final.
    We have just released MediaPortal 1.31 Phoenix Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5115] - Fix for TMDB / TI_MDB grabbers...
    Replies
    2
    Views
    1K
    Top Bottom