No closed captions using LAV decoder during Blu Ray playback

Discussion in 'Older releases' started by Man Pang, April 17, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Man Pang

    Man Pang Portal Member

    Joined:
    May 25, 2015
    Messages:
    49
    Likes Received:
    17
    Ratings:
    +23 / 2
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    During playback of Blu Ray video and using LAV decoders, MediaPortal 2 detects the presence of closed captions but selecting "CC" from the player controls or "Subtitles" from the context menu doesn't enable closed captions to show up. I have ensured subtitles settings are correctly configured in LAV Splitter. MediaPortal 1.xx correctly show closed captions when using the LAV Decoder. When switching to ffdShow decoders (and configuring the ffdShow subtitle settings), MediaPortal 2 can display the closed captions correctly. Since this was a working feature of MediaPortal 1.xxx when using LAV decoder, but not in MediaPortal 2, I am reporting this as a bug.


     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!