Not able to scrap Artist containing apostrophe (1 Viewer)

kilik360

MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 3, 2010
    576
    235
    Home Country
    Canada Canada
    I've uploaded some backdrops some time ago of an artist named Shurik'n.

    I was able to scrap them in MP 1.3 but now I'm not able anymore.

    thanks a lot !
     
    Last edited:

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Check this web page for the informations about he plugin. To fix the issue, I recommend to uninstal and install the plugin again (if you need it).
    Check this web page for the informations about he plugin. To fix the issue, I recommend to uninstal and install the plugin again...
    I've just installed MP 1.31 with Streamed skin, IMDB+ plugin, Moving Pictures and MP-TV Series. First time starting up MP to...
    Replies
    5
    Views
    378
    ok, thanks. No hurry, take your time!
    ok, thanks. No hurry, take your time!
    @high I've since several days issues with the wiki pages. I can normaly log in and edit the content. But when I want to save I...
    Replies
    8
    Views
    756
    I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem - unable to connect to any of the specified MySQL hosts. And Hostname is still in red. I don't understand - this is a dedicated TV computer. Unless an update did this I don't know why there's a problem in the...
    I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem -...
    I've been using MediaPortal for 20 or so years. Last night it recorded perfectly. This arvo it doesn't - will run videos but not...
    Replies
    2
    Views
    262
    It is not obvious why the problems started in the first place, but my guess would be that it was a Windows 10 update of some sort. I think that my "total reset" procedure described in a previous post would give you the best chance of getting a working system again. I note that you have uninstalled all of the other releases of MP (and...
    It is not obvious why the problems started in the first place, but my guess would be that it was a Windows 10 update of some sort...
    I've been using MediaPortal for 20 or so years. Last night it recorded perfectly. This arvo it doesn't - will run videos but not...
    Replies
    9
    Views
    413
    Thats odd I did a clean install of tv server x64 and just dropped the SchedulesDirect.dll from the old tv server x86 into the plugins folder of the tv server x64 and its working fine.
    Thats odd I did a clean install of tv server x64 and just dropped the SchedulesDirect.dll from the old tv server x86 into the...
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Replies
    35
    Views
    2K
    Top Bottom