Probleme bei MePo 1.6.0 und Eventghost

Discussion in 'Plugins & Erweiterungen' started by josp666, January 21, 2014.

  1. josp666

    josp666 Portal Member

    Joined:
    October 16, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    Hallo,



    ich wollte von 1.5.0 auf 1.6.0 updaten.
    Ich habe aber das Problem das Befehle die ich über Eventghost sende nicht mehr durchgeführt werden.

    Habt Ihr eine Idee?

    Danke
    Jörg
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Illuminator

    Illuminator Portal Pro

    Joined:
    December 6, 2010
    Messages:
    125
    Likes Received:
    21
    Ratings:
    +32 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!