Releasing MediaPortal 2 Alpha version | Page 11

Discussion in 'General' started by Albert, March 2, 2012.

  1. punking

    punking Portal Member

    Joined:
    June 21, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    4
    Location:
    New York
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Just trying out MP2. It installed okay (Windows 7 64bit) but when I doubly click on the server it starts to run then terminates itself (I've watched it in the task manager). I've attached the errorserverlog.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. pellegj

    pellegj Portal Pro

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    106
    Likes Received:
    16
    Ratings:
    +17 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
  4. punking

    punking Portal Member

    Joined:
    June 21, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    4
    Location:
    New York
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Thank you Pellegj copying those files and pasting them in the server installation folder now allows it to run.
     
  5. DarkOrje
    • Premium Supporter

    DarkOrje MP Donator

    Joined:
    November 19, 2011
    Messages:
    72
    Likes Received:
    9
    Gender:
    Male
    Location:
    Berlin
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Looks good and finally PIP with SlimTV. I would like it even more if PIP would work with video and TV at the same time. For example I watch a video and with PIP I watch a TV channel.
     
  6. Smeulf
    • Team MediaPortal

    Smeulf Test Group

    Joined:
    October 27, 2010
    Messages:
    672
    Likes Received:
    227
    Location:
    France
    Ratings:
    +228 / 0
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Yes it work!
     
  7. DarkOrje
    • Premium Supporter

    DarkOrje MP Donator

    Joined:
    November 19, 2011
    Messages:
    72
    Likes Received:
    9
    Gender:
    Male
    Location:
    Berlin
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    You're right. I did it wrong. It works great.
     
  8. pellegj

    pellegj Portal Pro

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    106
    Likes Received:
    16
    Ratings:
    +17 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Please also make a note in the thread i posted a link to, so that it get's confirmed more people have the same.
     
  9. vuego
    • Team MediaPortal

    vuego Documentation Group

    Joined:
    August 5, 2006
    Messages:
    1,573
    Likes Received:
    662
    Occupation:
    Alchemist, Astrobiologist, Exotic dancer
    Location:
    Göteborg
    Ratings:
    +870 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Hallo, I've got a couple of requests and suggestions.

    1. Let us use Alt+F4 to close MediaPortal 2 just like any other program :)
    2. I found it confusing to have the button Playlists on every screen. When i open Settings > Playlists i expect to see settings for playlists.
    3. How can I start MP2 on the secondary monitor?
    4. When making a selection, for example selecting decoders, it would help if a second press on Enter would save the setting and close the selection window. I mean if I want to select the top item, currently I need to press Up, Up, Up, Up, Up, Up, Enter, Down, Down, Down, Down, Down, Down, Left, Enter. This could be an alternative: Up, Up, Up, Up, Up, Up, Enter, Enter ;)

    Thanks
     
  10. Smeulf
    • Team MediaPortal

    Smeulf Test Group

    Joined:
    October 27, 2010
    Messages:
    672
    Likes Received:
    227
    Location:
    France
    Ratings:
    +228 / 0
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Place a shortcut for MP2 client on the second monitor ;) I know it's weird at the moment, and a setting will be welcome for the future.
     
  11. JimCatMP
    • Team MediaPortal

    JimCatMP Documentation Group

    Joined:
    April 1, 2010
    Messages:
    647
    Likes Received:
    153
    Gender:
    Male
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +282 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Not spotted this in any forum posting - but if you uninstall MP1 (trying to fix MPE installer problem on test box) your MP2 goes away as well, assuming you using same server - locally, no harm done, all test builds but just in case.................

    TTFN.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!