Schedules Direct US/Canadian/Mexico EPG Plugin (Updated August 2010) | Page 66

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by patrick, August 21, 2007.

  1. geoffstewart
    • Premium Supporter

    geoffstewart MP Donator

    Joined:
    October 12, 2008
    Messages:
    346
    Likes Received:
    56
    Location:
    Ottawa
    Ratings:
    +67 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Show System Specs
    Sure thing. I can do that. PM me your email address so I can add you to the list.



    Are you working with the latest SVN of MediaPortal? If you are able to create a package and upload it, that would be great. Just indicate that the new load is for SVN loads of MediaPortal and not 1.1.x. If you don't want to create the package, I can do it. It might be a little bit, though, as I'm away this weekend.

    Cheers.

    Geoff
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. gserg

    gserg Portal Pro

    Joined:
    November 21, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    I'm having an odd problem with the series-episode naming on recordings. I have the r21 build of the Schedules Direct plugin on MP 1.1.2. I get recordings with names like this...

    Saturday Night Live - SEP00003710 - ES34E00 - -.ts

    I have the tvdb functionality enabled in the SD plugin and the recording naming is set to the default (with the -S -E parameters).

    I look in the MySQL tables and I see that the Programs table has those values in the episodeNum and seriesNum columns. For instance, there is an entry in there for Criminal Minds. The seriesNum has the value EP00753791 and the episode number has the value 310. So the recording naming seems to be correct but the incorrect values are in the table.

    Has anyone else seen this?

    Thank you
     
  4. geoffstewart
    • Premium Supporter

    geoffstewart MP Donator

    Joined:
    October 12, 2008
    Messages:
    346
    Likes Received:
    56
    Location:
    Ottawa
    Ratings:
    +67 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Show System Specs

    Hi gserg,

    I think you're just using the wrong tags in your file naming. Here's the naming that I use:
    %title%\%title% - %episode% - %name%

    The wiki has this and other details. SupportForTheTvDbCom - mp-schedulesdirect - Project Hosting on Google Code

    Hope this helps.

    Geoff
     
    • Like Like x 1
  5. gserg

    gserg Portal Pro

    Joined:
    November 21, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Thank you. I think you're right. I'll switch it and see.

    Thanks again
     
  6. Motornut

    Motornut New Member

    Joined:
    January 31, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
  7. Motornut

    Motornut New Member

    Joined:
    January 31, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    On page 1, I do not know if I want "TVE3" or "MP stand alone"

    I do not know how to do SVN
    **
    I deleted channels and rescaned channels, but do not know how to auto-tune
    "-Run the auto-tune on your cards in MP"
    **
    Channels renamed as per SchedulesDirect name.
    Channels mapped to card
    Did this OK
    **
    Read 66 pages- no results for me
    **
    I think anyone starting out would benefit from a Quick Start Guide
    **
     
  8. sourceminer

    sourceminer New Member

    Joined:
    February 14, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    I agree been struggling as well to get this thing configured to display even the channels correctly.
    I dont see any logos, I cannot even tell if they are HD channels or not.
    Numbering seems to be off as well.. How do I know if the guide download is complete? How do I restart a download aside from checking re download after next TVSvc start.

    In-fact the entire MediaPortal is just difficult to setup.
    I come from the easy setup of Windows Media Center looking for something robust.
    Gone thought the little documentations and still cannot seem to get things working right.
     
  9. gunthor

    gunthor New Member

    Joined:
    February 19, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    i too am having issues with this plugin steps i've take are

    1. Setup my channel profile on Schedules direct's website.
    2. Used the TV Server Config utility to scan in my analog channels only
    3. Copy the Schedules Direct plugin to the plugins directory in the MP TV Server directory.
    4. Ran the TV Server Config utility again, & enabled the SD plugin in the plugins section.
    5. Checked Force guide update

    my logs

    2011-02-18 20:39:52.248995 [Info.][MPMain(1)]: Load plugins from : C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal\Plugins\process\PowerSchedulerClientPlugin.dll
    2011-02-18 20:39:52.257995 [Info.][MPMain(1)]: File Version : 1.1.2.0
    2011-02-18 20:39:52.264995 [Info.][MPMain(1)]: Load plugins from : C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal\Plugins\process\ProcessPlugins.dll
    2011-02-18 20:39:52.272996 [Info.][MPMain(1)]: File Version : 1.1.2.0
    2011-02-18 20:39:52.283997 [Info.][MPMain(1)]: PlugInManager.Start()
    2011-02-18 20:39:52.327999 [Info.][(1)]: HCWHelper: Starting up
    2011-02-18 20:39:53.019039 [Info.][MPMain(1)]: opening video database

    after reading every post in this thread i'm out of ideas any help you could give me would be much appericated :D

    mp ver 1.1.2 and the newest ver of the epg pulgin from google code
     
  10. HudsonHawk04

    HudsonHawk04 Portal Pro

    Joined:
    August 26, 2010
    Messages:
    84
    Likes Received:
    1
    Location:
    Jayhawk Nation
    Ratings:
    +1 / 0
    I have my system up and running and the guide is populating using sql workbench did the trick for that, but the channel numbers are off in the data base. When looking at my schedules direct selected channels they start at channel 2 so as it stands right now entering in channel 2 on the remote gives channel 3, enter channel number 3 get channel number 4. Thanks for any help you can provide.
     
  11. geoffstewart
    • Premium Supporter

    geoffstewart MP Donator

    Joined:
    October 12, 2008
    Messages:
    346
    Likes Received:
    56
    Location:
    Ottawa
    Ratings:
    +67 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Show System Specs
    Sorry for not replying earlier... not sure how I missed your post.

    If you're still trying to get this going, I'll try to help.

    The log you posted doesn't show any schedulesdirect log messages. You need to restart the TVServer for the "force guide update" to take effect.

    Try that and then post your entire tv.log file as an attachment and we'll see what's happening.

    Again, sorry for the silence.

    Geoff
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!