Server time not correct? (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

You need to use "TV Server Config". On the "TV Channels" panel, you will find that there are two entries for "Quest" -- the old one and the new one. Simply delete the old one. When this happens in the future, you can select a channel and click the "Preview" button on the panel. If the channel is working, a small preview screen appears...
You need to use "TV Server Config". On the "TV Channels" panel, you will find that there are two entries for "Quest" -- the old one...
Help Please, I have a couple of issues. Query 1: Regarding the Quest channel: Last week, I set it to record a program and it...
Replies
1
Views
210
Well, your issue is really weird. Normally, battery should be OK but, who know ? And, if you have something like that : It could be interesting to see if your battery give 3 Volts. Also, if, after 3 days (for example) if you can start your PC manually and, go into the BIOS, motherboard BIOS time could be a good indicator.
Well, your issue is really weird. Normally, battery should be OK but, who know ? And, if you have something like that : It could...
I have been using MediaPortal 1.x (currently 1.30) since 2013 on a Zotac ZBOX ID83 (Intel I3, Windows 7 now Windows 10). I record...
Replies
4
Views
1K
Hello, I know this is an old product and i've been using since back in the MCE days! I have this running on a Windows 10 install and I'm just using to blast channels to a Scientific Atlanta STB thats being decoded by an HDPVR. Everything works perfectly, but after some time (less than a day), it starts having an issue where the...
Hello, I know this is an old product and i've been using since back in the MCE days! I have this running on a Windows 10 install...
Hello, I know this is an old product and i've been using since back in the MCE days! I have this running on a Windows 10 install...
Replies
0
Views
311
Ok, have a good vacation in Egypt :) Me might have to tell @high to turn off the automated flag for privacy reasons. Also everybody could see I was in netherlands. I think the flag should be related to the country entered and shown ;)
Ok, have a good vacation in Egypt :) Me might have to tell @high to turn off the automated flag for privacy reasons. Also everybody...
Hi, Everyone in MP land. A few days ago, I was quietly thinking how reliable my MP2 HTPC has been over the last 18months. Well you...
Replies
15
Views
1K
that is absolutely not my impression, I think I reboot my htpc max a couple of times a year, usually (wild guess) when directx derails (symptoms are: frozen image, or sound only at video playback) Mind you, it's MP client only, no tvservice, and mp shutdown before sleep (and ofcourse start again at wake) Edit: leaving MP running...
that is absolutely not my impression, I think I reboot my htpc max a couple of times a year, usually (wild guess) when directx...
Hello my media portal doesn't start anymore, it was working fine yesterday but impossible to start now. The last time I shutdown...
Replies
4
Views
508
Top Bottom