Since Today no Video Playback is working

Discussion in 'General Support' started by liberation, July 9, 2015.

  1. liberation

    liberation Portal Member

    Joined:
    April 3, 2007
    Messages:
    35
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Since Today no Video Playback is working on three mediaportal client installations.
    On all computers mediaportal video playback start with a black screen and running audio.



    Please help...
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,397
    Likes Received:
    2,479
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,136 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
  4. liberation

    liberation Portal Member

    Joined:
    April 3, 2007
    Messages:
    35
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Puhh, after reinstall two time. Video is working again. Thank for help :)
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!