Sky Go[De]... neues PlugIn | Page 14

Discussion in 'Plugins & Erweiterungen' started by Messiahs, November 7, 2014.

  1. framelmike

    framelmike Portal Pro

    Joined:
    October 14, 2008
    Messages:
    213
    Likes Received:
    17
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +27 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi,
    gab's mal wieder bei euch evtl. Probleme wo sich der SL-Player "aufgehängt" hat (weißer Bildschirm und Taskmanager 'keine Rückmeldung')?
    Gestern bei mir bei "X-Men". :(
    Beim zweiten Versuch hat es dann geklappt :)(y)



    P.S.:
    Großes Lob! Tolles plugin! (y)(y)(y)
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Messiahs

    Messiahs Portal Pro

    Joined:
    December 11, 2008
    Messages:
    222
    Likes Received:
    71
    Ratings:
    +104 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    @framelmike
    Ich hatte das Phänomen leider noch nicht....
     
  4. framelmike

    framelmike Portal Pro

    Joined:
    October 14, 2008
    Messages:
    213
    Likes Received:
    17
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +27 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Wenn das mit dem "Aufhängen" passiert, kann ich da evtl irgendeine .LOG Datei sichern?
     
  5. Messiahs

    Messiahs Portal Pro

    Joined:
    December 11, 2008
    Messages:
    222
    Likes Received:
    71
    Ratings:
    +104 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Leider nein, wenn der Player sich aufhängt, sieht es auch mit Logs schlecht aus.
    Was mir allerdings helfen würde, um dies nachzustellen:
    - Was waren deine Aktionen vor dem Aufruf des Players?, d.h. hast Du direkt davor ein SkyGo-Video angeschaut oder Musik angehört, oder, oder , oder....
    - Wurde für den ausgewählten Film (bei dem das Problem auftrat), das Fanart-Bild als Hintergrund angezeigt ?
    - sonstiges Auffälligkeiten ?
     
  6. Stéphane Lenclud
    • Team MediaPortal

    Stéphane Lenclud Development Group

    Joined:
    April 29, 2013
    Messages:
    2,563
    Likes Received:
    657
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,270 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Cool stuff!
    Is there a way to get the remote control working like in MP?
    To go back for instance I need to hit esc on the keyboard cause my remote uses browser back which is the standard command.
    Funny enough when I hit back on my remote it does a pause.
    I know @offbyone did some fixes to get OnlineVideo working with remotes, see: https://forum.team-mediaportal.com/...o-map-actions-without-triggering-them.129921/
    Maybe we can reuse some of that.

    How can I change the audio language to English?

    Feel free to answer back in German. I'm just to lazy and slow and bad to bother writing in German :)
     
  7. Stéphane Lenclud
    • Team MediaPortal

    Stéphane Lenclud Development Group

    Joined:
    April 29, 2013
    Messages:
    2,563
    Likes Received:
    657
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,270 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Ok I found a key on my MCE remote that sends backspace which brings me back from the player to MP, it the 'C' button on standard MCE remote I believe.
    I can play movies skip back and forth in the movie and go back, I'm a happy user already :)
    I still have to find a way to switch to English.
    Are Sky Go audio in 5.1?
     
  8. Messiahs

    Messiahs Portal Pro

    Joined:
    December 11, 2008
    Messages:
    222
    Likes Received:
    71
    Ratings:
    +104 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    • Like Like x 1
  9. daniel_1980

    daniel_1980 Portal Pro

    Joined:
    August 19, 2006
    Messages:
    148
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Danke für die Tastaturbefehle!
    Noch was anderes:
    Ist es möglich, das Plugin dazu zu bringen, das Display (iMon VFD) anzusteuern?
     
  10. Messiahs

    Messiahs Portal Pro

    Joined:
    December 11, 2008
    Messages:
    222
    Likes Received:
    71
    Ratings:
    +104 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    @daniel_1980
    Im eigentlichen PlugIn geht dies bestimmt.
    Von meiner Seite ist hierzu allerdings nichts geplant.
     
  11. Stéphane Lenclud
    • Team MediaPortal

    Stéphane Lenclud Development Group

    Joined:
    April 29, 2013
    Messages:
    2,563
    Likes Received:
    657
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,270 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    The player that you are launching is this an application you wrote yourself that's embedding a silverlight control or is it just a stock silverlight player? I was wondering if I could hook in proper remote control and MiniDisplay support.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!