SVT Play plugin (Swedish TV) (2 Viewers)

HooX

Portal Pro
July 13, 2006
50
2
Sweden Sweden
Nice to see all the improvments from MrMad to help us users who can't program xml and c :p
Thnks MrMad :)
 

pbjorklund

Portal Member
November 6, 2006
11
0
Sweden Sweden
Thanks alot! Iv been waiting for this plugin for ages now. Great job!
Now just make a xml file for project mayhem ;)
 

vuego

Documentation Group
  • Team MediaPortal
  • August 5, 2006
    1,585
    745
    Göteborg
    Sweden Sweden
    Country flag
    I'm not having this problem. Anyone else experiencing this?
    I'm using 0.2.3.0 RC2 and SVN 16039. Attached is how Packat & Klart looks here. Looks like only the links including <b></b> shows up...?

    Edit: Here's what happens in MediaPortal.log when clicking Packat & Klart
    Code:
    2007-09-27 22:38:42.816653 [Info.][MPMain]: SvtPlay: Message is GUI_MSG_CLICKED
    2007-09-27 22:38:42.816653 [Info.][MPMain]: SvtPlay: Message is GUI_MSG_ITEM_SELECTED
    2007-09-27 22:38:42.817630 [Info.][MPMain]: SvtPlay: Message is GUI_MSG_GET_SELECTED_ITEM
    2007-09-27 22:38:42.817630 [Info.][MPMain]: SvtPlay: Clicked Packat & klart
    2007-09-27 22:38:42.818606 [Info.][MPMain]: http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/navigation.jsp?d=43013
    2007-09-27 22:38:42.818606 [Info.][MPMain]: SvtPlay: Message is GUI_MSG_LABEL_RESET
    2007-09-27 22:38:42.818606 [Info.][MPMain]: SvtPlay: Message is GUI_MSG_LABEL_ADD
    2007-09-27 22:38:42.819583 [Info.][MPMain]: SvtPlay: Message is GUI_MSG_LABEL_ADD
    2007-09-27 22:38:42.819583 [Info.][MPMain]: SvtPlay: Message is GUI_MSG_LABEL_ADD
    2007-09-27 22:38:42.819583 [Info.][MPMain]: SvtPlay: Message is GUI_MSG_LABEL_ADD
    2007-09-27 22:38:42.819583 [Info.][MPMain]: Adding link navigation.jsp?d=43013 to history
    2007-09-27 22:38:42.859619 [Info.][MPMain]: SvtPlay: Message is GUI_MSG_ITEM_FOCUS_CHANGED
    2007-09-27 22:38:42.859619 [Info.][MPMain]: SvtPlay: Message is GUI_MSG_GET_SELECTED_ITEM
    2007-09-27 22:38:42.860596 [Info.][MPMain]: SvtPlay: Setting #plot to 
    2007-09-27 22:38:42.860596 [Info.][MPMain]: SvtPlay: Setting #title to
     

    hakuna

    Portal Pro
    October 15, 2004
    395
    1
    44
    Gothenburg
    Sweden Sweden
    Is it just me that don't get anything when entering SVT Play from the plugins menu?
    In the log it just says "initiating plugin" (kind of) and then 5 seconds or so later "deinit plugin".
    I have placed the dll in \plugins\windows directory and xml in the root of my skin.
    I have Replicant skin.

    Hilfe!?
    Try this skin file, better?
    I tried with BT, but no improvement. Could it be some of the older svt play files?
    2007-09-27 19:28:54.937500 [Info.][MPMain]: window:WindowPlugins.home.GUIBasicHome init
    2007-09-27 19:28:55.687500 [Info.][MPMain]: window:WindowPlugins.home.GUIBasicHome deinit
    2007-09-27 19:28:55.687500 [Info.][MPMain]: texturemanager:CleanupThumbs()
    2007-09-27 19:28:55.718750 [Info.][MPMain]: window:MediaPortal.GUI.Video.GUIVideoFiles init
    2007-09-27 19:28:55.718750 [Debug][MPMain]: GUIVideoFiles: Resetting virtual directory
    2007-09-27 19:28:55.875000 [Info.][MPMain]: window:MediaPortal.GUI.Video.GUIVideoFiles deinit
    2007-09-27 19:28:55.890625 [Info.][MPMain]: texturemanager:CleanupThumbs()
    2007-09-27 19:28:55.906250 [Info.][MPMain]: window:WindowPlugins.home.GUIBasicHome init
    2007-09-27 19:28:57.593750 [Info.][MPMain]: window:WindowPlugins.home.GUIBasicHome deinit
    2007-09-27 19:28:57.609375 [Info.][MPMain]: texturemanager:CleanupThumbs()
    2007-09-27 19:28:57.687500 [Info.][MPMain]: window:MediaPortal.GUI.Home.GUIHome init
    2007-09-27 19:28:59.609375 [Info.][MPMain]: window:MediaPortal.GUI.Home.GUIHome deinit
    2007-09-27 19:28:59.625000 [Info.][MPMain]: texturemanager:CleanupThumbs()
    2007-09-27 19:28:59.640625 [Info.][MPMain]: window:MediaPortal.GUI.Home.GUIPlugIns init
    2007-09-27 19:29:00.750000 [Info.][MPMain]: window:MediaPortal.GUI.Home.GUIPlugIns deinit
    2007-09-27 19:29:00.750000 [Info.][MPMain]: texturemanager:CleanupThumbs()
    2007-09-27 19:29:00.750000 [Info.][MPMain]: window:MediaPortal.GUI.Home.GUIPlugIns init
    2007-09-27 19:29:16.984375 [Info.][MPMain]: window:MediaPortal.GUI.Home.GUIPlugIns deinit
    2007-09-27 19:29:16.984375 [Info.][MPMain]: texturemanager:CleanupThumbs()
    2007-09-27 19:29:16.984375 [Info.][MPMain]: window:MediaPortal.GUI.Home.GUIPlugIns init

    I tried with BT, but no improvement. Could it be some of the older svt play files?
    It was older files, but I think it was some old WeatherOverlay or some other dll that caused it.

    Now the screen pops up black and clean with white text.

    I wish for S(tretch) button to work with the plugin, "Upp till kamp" does not have correct AR on my 16:9 screen, it's too wide (or rather not stretched in the vertical), in the same way as in IE fullscreen directly.

    Pause is not always working immidiately btw.

    Super thanx!

    / Nic
     

    J-B-N

    Portal Pro
    December 29, 2005
    196
    20
    Sweden
    Sweden Sweden
    Country flag
    I just tried it and it works like a charm! Great work!

    The only thing I was "missing" is the ability to use the zoom-modes I've gotten used to in MyTV etc. I guess this is the same issue as not having the OSD? Ie g_player needs to be changed somehow?
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    joecrow [solved] DVD won't play properly. General Support 3
    M.Hulot MP plays in Internal Blu-ray-Player-mode always first audio stream not the one I chosen in settings General Support 1
    BrownGhost Mepo/MediaInfo takes 59 secunds to open library and start play :o( General Support 26
    I 1.25.0 Videos in HEVC UHD 2160p don't play good watch/edit Videos 8
    CanadianEh MP TV server rebuild with Colossus 2 - Kodi clients receive PMT error when playing videos recoreded by Colossus 2 TV-Server 1
    M [solved] WTV Files does not play on client, MPEG files works well General 1
    A [solved] How to Play All Videos in a List watch/edit Videos 3
    horned_reaper [solved] When playing music Fanart does not shuffle Fanart Handler 20
    horned_reaper [solved] No Fanart when playing Fanart Handler 115
    horned_reaper [solved] When playing music Fanart does not appear immediately after downloading Fanart Handler 272
    B MP 2.2.3 Error playing videos from NAS Submit: Bug Reports 2
    N Play a TV recording needs a double selection - twice ok on remote Television (MyTV frontend and TV-Server) 2
    M MP 2.2.3 Unable to play .ts recordings and MediaPortal stops working for TV viewing General 31
    Z Error when attempting to play Blu Ray General 1
    Rob Hexenmeister Playing with hyperlinkParameter and List Control indexes General Support 2
    C Problem playing videos created on IPhone X and Samsung S9 General Support 2
    2BitSculptor MP 1.23.. music stops playing General Support 6
    C Attempt to play DVD locks up MediaPortal watch/edit Videos 0
    H Unable to play stream - again... Television (MyTV frontend and TV-Server) 2
    B Suddenly MP is unable to play anything Watch / Listen Media 6
    Edwardfc [solved] Mp 2.2.1 Configuration Issues - Goes to Sleep while playing Music General 6
    M After a while Live TV or Recorded TV doesn't play first time General Support 9
    L [solved] MP2 doesnt play anything - player missing? General 1
    badboyxx MP 1.22 final is crashing when jumping forward while playing DVD-Iso watch/edit Videos 26
    S [solved] Live TV playing stopped General 13
    Similar threads

























    Top Bottom