Swedish sites: SVT, TV4, Dplay Premium, UR, Viasat channels + Movie & Series sites (2 Viewers)

ravenrocks

Portal Pro
October 11, 2007
351
96
Country flag
Thank you so much. These sites are very valuable to the over all use of MP.
Your work is very appreciated.
 

ravenrocks

Portal Pro
October 11, 2007
351
96
Country flag
Unfortunately svtplay is no longer working.

[06-05 14:02:41,848] [OnlineVideos] [INFO ] Looking for subcategories in 'Program' on site 'SVTPlay'
[06-05 14:02:41,857] [OnlineVideos] [DEBUG] GetWebData-GET: 'https://www.svtplay.se/api/active_clusters'
[06-05 14:02:42,031] [OnlineVideos] [DEBUG] Fjärrservern returnerade ett fel: (404) Kunde inte hittas.

Viafree is still timing out from time to time. No biggie though.
 

Luciferpower7264

Portal Member
June 8, 2017
15
4
Sweden Sweden
Hello!

Unfortunately, Viasat has apparently stopped working again.
Is this something you can fix in the near future please?
 

Ministerk

Super User
  • Team MediaPortal
  • Super User
  • November 28, 2007
    970
    825
    Uppsala
    Sweden Sweden
    Country flag
    Hello!

    Unfortunately, Viasat has apparently stopped working again.
    Is this something you can fix in the near future please?
    I've no problems with Viasat. How does your problems manifest? Is it a timeout problem, in this case you can configure a longer timeout in online videos settings or use the separate channels categories.
     

    Luciferpower7264

    Portal Member
    June 8, 2017
    15
    4
    Sweden Sweden
    I've no problems with Viasat. How does your problems manifest? Is it a timeout problem, in this case you can configure a longer timeout in online videos settings or use the separate channels categories.
    Thanks for answering!

    I get a message and it says:

    Error retrieving playback addresses for videos ".
    What can I do about it?
     

    Ministerk

    Super User
  • Team MediaPortal
  • Super User
  • November 28, 2007
    970
    825
    Uppsala
    Sweden Sweden
    Country flag
    Thanks for answering!

    I get a message and it says:

    Error retrieving playback addresses for videos ".
    What can I do about it?
    I don't know because I cannot repeat your problem. Start Mediaportal with the Watchdog, repeat your problem and upload your logs (and describe the steps taken).
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 2)

    Top Bottom