[confirm] - Terratec Cinergy C PCI HD tuning to a channel not working | Page 4

Discussion in 'MediaPortal 1.1.0 RC 1 & 2' started by klara31, April 15, 2010.

  1. klara31

    klara31 Portal Member

    Joined:
    March 28, 2009
    Messages:
    43
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    I have ran this configuration for some time, and I have to say it is not as stable as I hoped for...
    Tuning is taking very long (I get black screens or get to look at my desktop for a while before tuning comences.



    I reverted back to the previous driver and wil wait for RC3 to see if the improvement is really there and do some new testing then.

    If additional testing or logging is required, please let me know. I am happy to test.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ludis

    ludis Portal Member

    Joined:
    October 9, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Location:
    Geneva
    Ratings:
    +1 / 1
    Home Country:
    Switzerland Switzerland
    Hi,

    For information, Terratec delivered a new driver "beta" for my Terratec Cinergy DVB-S2: No : 1.01.02.101.

    After various test in RC2 (same test as my previous post), the drivers have the same bad behavior. :mad::(:mad:

    ... Back to 1.1.0.601.

    Regards.

    Ludis
     
  4. Thor2605
    • Premium Supporter

    Thor2605 MP Donator

    Joined:
    April 2, 2009
    Messages:
    1,640
    Likes Received:
    92
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +105 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    AW: Terratec Cinergy C PCI HD tuning to a channel not working

    For me the issue already exists in RC3, I now tested it...
     
  5. klara31

    klara31 Portal Member

    Joined:
    March 28, 2009
    Messages:
    43
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Same here, no improvement with RC3 :(
     
  6. Teval

    Teval New Member

    Joined:
    March 2, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Is there any development on this? I have this problem on 1.1.0 Final. Going back to the old drivers work, but then my tvservice stops responding every now and then, maybe at 00:00 like someone mentioned.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!