The second update of MediaPortal iViewer | Page 2

Discussion in 'MediaPortal iViewer' started by johanj, September 24, 2015.

  1. johanj
    • Premium Supporter

    johanj Well-Known Member

    Joined:
    January 31, 2009
    Messages:
    781
    Likes Received:
    270
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +398 / 1
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Just tried reinstalling and upgrading works for me although it was faster before. What kind of download speed do you have?


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. jamesst

    jamesst Portal Member

    Joined:
    May 4, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    1
    Occupation:
    manager
    Location:
    Split
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Croatia Croatia
    Show System Specs
  4. KlausWirn

    KlausWirn Portal Pro

    Joined:
    November 18, 2010
    Messages:
    87
    Likes Received:
    10
    Ratings:
    +14 / 0
    Update works fine.
    Location Germany.

    One question:
    did you fixed the symbols showing per movie?
    My iviewer shows everywhere the same,
    720p 16:9
    2.0 Audio
     
  5. johanj
    • Premium Supporter

    johanj Well-Known Member

    Joined:
    January 31, 2009
    Messages:
    781
    Likes Received:
    270
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +398 / 1
    Home Country:
    Sweden Sweden
    We added several more media info symbols and fixed some issues there. The symbols you are referring to change fine for me.

    Most of this matching from mediainfo to actual used graphics file is logged. Can you turn on logging in settings and check what's written to log after selecting a few movies.
     
  6. The_Stig
    • Premium Supporter

    The_Stig Retired Team Member

    Joined:
    April 5, 2005
    Messages:
    2,176
    Likes Received:
    288
    Ratings:
    +426 / 5
    Working now too here. Disabled sleep mode. Maybe this did the trick...
     
    • Like Like x 1
  7. johanj
    • Premium Supporter

    johanj Well-Known Member

    Joined:
    January 31, 2009
    Messages:
    781
    Likes Received:
    270
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +398 / 1
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Yes, iPad should not go to sleep during update. So either disable sleep or poke on it so it do not sleep while updating.

    But I also changed to Dropbox instead of own webserver. That could have helped.

    @The_Stig You noticed the settings with switching Play/Stream button. I think you were one that requested this feature.
     
  8. jamesst

    jamesst Portal Member

    Joined:
    May 4, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    1
    Occupation:
    manager
    Location:
    Split
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Croatia Croatia
    Show System Specs
    Thanks, updated just fine now!
     
    • Like Like x 1
  9. The_Stig
    • Premium Supporter

    The_Stig Retired Team Member

    Joined:
    April 5, 2005
    Messages:
    2,176
    Likes Received:
    288
    Ratings:
    +426 / 5
    Yes, this was me. I didn't have time to check anything in depth, but will do. First impression is very nice, maybe this is my imagination, but streaming works way more faster than before...
     
  10. johanj
    • Premium Supporter

    johanj Well-Known Member

    Joined:
    January 31, 2009
    Messages:
    781
    Likes Received:
    270
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +398 / 1
    Home Country:
    Sweden Sweden
    I don't think I have changed anything regarding streaming that could make it start faster. But I have done changes there so who knows. The main noticable difference now is that the duration slider now moves when media is streaming.

    Under the hood many changes were done in order to support Emby as backend. Movies works in dev. and time for starting streaming from Emby server is more or less the same as from MPExtended. Not sure that we ever will finish the Emby integration since the MediaPortal plugin for Emby has been abandoned.
     
  11. MP_user123456

    MP_user123456 New Member

    Joined:
    May 13, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hello,
    I've got the same problem with updating to the latest version:
    "Download failed. Failed downloading GUI file....MPiV.gui.zip"

    Is there a solution? My iOS-version : 9.31

    Thanks a lot in advance.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!