Time Bar in My-TVSERIES does not show any text (time, jump interval, etc.) | Page 3

Discussion in 'My TVSeries' started by nzdreamer55, August 8, 2013.

  1. ed76
    • Premium Supporter

    ed76 MP Donator

    Joined:
    August 4, 2012
    Messages:
    170
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +14 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    i dont know because at the moment i use mp 1.3. but i had this problem with mp 1.4

     
    Last edited: August 29, 2013
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ed76
    • Premium Supporter

    ed76 MP Donator

    Joined:
    August 4, 2012
    Messages:
    170
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +14 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    is that problem solved in mp 1.5 final?
     
  4. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,232
    Likes Received:
    4,978
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,387 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Yes ;)
     
    • Like Like x 1
  5. ed76
    • Premium Supporter

    ed76 MP Donator

    Joined:
    August 4, 2012
    Messages:
    170
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +14 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
  6. Holzi
    • Team MediaPortal

    Holzi Super Moderator

    Joined:
    April 21, 2010
    Messages:
    7,928
    Likes Received:
    1,591
    Gender:
    Male
    Location:
    Ba-Wü
    Ratings:
    +2,228 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Lets hope so at least. ;)
    • [MP1-4156] - ComSkip markers in videoOSD causing exception in certain plugins (MovPic/TVSeries)
     
  7. crimz
    • Premium Supporter

    crimz MP Donator

    Joined:
    September 24, 2007
    Messages:
    77
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    Seems like this issue is not fixed in 1.5, at least at my system its like before... (Upgraded from 1.5 pre)
     
  8. ed76
    • Premium Supporter

    ed76 MP Donator

    Joined:
    August 4, 2012
    Messages:
    170
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +14 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    can anyone confirm if it works (or not work)? because at the moment i use mp 1.3, if it not work i will not update to mp 1.5. thanks in advance!
     
  9. ed76
    • Premium Supporter

    ed76 MP Donator

    Joined:
    August 4, 2012
    Messages:
    170
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +14 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
  10. ed76
    • Premium Supporter

    ed76 MP Donator

    Joined:
    August 4, 2012
    Messages:
    170
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +14 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    since default wide is a "default" skin it would be very nice if one of the developers can say something about that. it seems the problem still persist. will this be fixed in one of the next mp versions or maybe with a updated xml skin file (for mp 1.5)?
     
  11. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,232
    Likes Received:
    4,978
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,387 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    This problem has nothing to do with skin files, it´s the implementation of comskip markers.
    The respective dev has already the solution, so it will be in MP 1.6 ;)
     
    • Like Like x 1
    • Informative Informative x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!