Titan - (Unofficial) Christmas Theme | Page 2

Discussion in 'Titan Skin Feedback' started by kiwijunglist, December 14, 2012.

  1. zicoz
    • Premium Supporter

    zicoz MP Donator

    Joined:
    September 3, 2006
    Messages:
    896
    Likes Received:
    53
    Ratings:
    +60 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    Is there a way to add the snow animation we have in the B3W xmas mod?


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. kiwijunglist
    • Team MediaPortal

    kiwijunglist Super Moderator

    Joined:
    June 10, 2008
    Messages:
    6,746
    Likes Received:
    1,420
    Occupation:
    Doctor
    Location:
    New Zealand
    Ratings:
    +1,849 / 9
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Show System Specs
    Yes there probably is I can look into this.
     
    • Like Like x 1
  4. zicoz
    • Premium Supporter

    zicoz MP Donator

    Joined:
    September 3, 2006
    Messages:
    896
    Likes Received:
    53
    Ratings:
    +60 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    Thank you. I think I did it with Maya last year by just moving over a file, but can't remember exactly, and my system isn't 100% operational yet so can't test it myself.
     
    Last edited: December 20, 2012
  5. larsgk12
    • Premium Supporter

    larsgk12 MP Donator

    Joined:
    August 9, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    How do I go back to the original Titan skin? When I deselect the Christmas Theme from Settings -> GUI -> Skin -> Select theme -> , there are still some pictures and colors from the Christmas Theme.
     
  6. kiwijunglist
    • Team MediaPortal

    kiwijunglist Super Moderator

    Joined:
    June 10, 2008
    Messages:
    6,746
    Likes Received:
    1,420
    Occupation:
    Doctor
    Location:
    New Zealand
    Ratings:
    +1,849 / 9
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Show System Specs
    That's wierd might be a glitch in the matrix.

    You could try
    - change to titan default theme
    - close MePo
    - delete cache folder (start menu -> all programs -> team mp -> mp -> user files)
    - run MePo
     
  7. Lehmden
    • Premium Supporter

    Lehmden Retired Team Member

    Joined:
    December 17, 2010
    Messages:
    11,894
    Likes Received:
    2,151
    Gender:
    Male
    Location:
    Lehmden
    Ratings:
    +3,626 / 28
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi.
    Try to clear (delete) Skin Cache.
     
  8. larsgk12
    • Premium Supporter

    larsgk12 MP Donator

    Joined:
    August 9, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    It seems like I have misread the manual installation of the Christmas Theme. I've overwritten the Media in the main Titan directory. Is it not possible to download the Titan skin from somewhere?
     
  9. kiwijunglist
    • Team MediaPortal

    kiwijunglist Super Moderator

    Joined:
    June 10, 2008
    Messages:
    6,746
    Likes Received:
    1,420
    Occupation:
    Doctor
    Location:
    New Zealand
    Ratings:
    +1,849 / 9
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Show System Specs
    Run the MP 1.3 Installer, click download components only. It will ask you to manually download wmp and give you a directory to place it in. inside that folder you should find installer files. should be able to install titan that way without changing your settings.
     
    • Like Like x 1
  10. twemperor
    • Premium Supporter

    twemperor MP Donator

    Joined:
    March 10, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    22
    Ratings:
    +31 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    Does anyone have this working with 1.5?
     
  11. mediacowboy

    mediacowboy Portal Pro

    Joined:
    May 5, 2012
    Messages:
    134
    Likes Received:
    11
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Support Technician
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +25 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    I got it working in 1.4 by change the XML info from 1.3.0 to 1.4.0. I think it has to do with the skinning engine.
     
    • Thank You! Thank You! x 2
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!