TITANIUS 1.7.0.0 (18-07-2015) Now with a fresh new look! | Page 72

Discussion in 'Titanius' started by powermarcel10, January 13, 2014.

  1. tig3r025

    tig3r025 Portal Pro

    Joined:
    November 29, 2008
    Messages:
    65
    Likes Received:
    1
    Gender:
    Male
    Location:
    Ljubljana
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Slovenia Slovenia
    Show System Specs
    by default, when i installed titanius on fresh mediaportal, Pictures was in the lower left corner. but when i installed My Emulators 2, it replaced Pictures. Every plugin i install, it is placed at the same place like here:
    Is it predefined in some xml?


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. HTPCSourcer
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    HTPCSourcer MP2 Product Manager

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    11,198
    Likes Received:
    1,146
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2,461 / 22
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Aha, here is the mising information;). So Pictures actually is at the right place, but another plugin is replacing it if installed. The latter is,whetehr we like it or not, built into the basichome setup of the skin.

    There is no simple solution because Titanius has no BasicHome editor that would allow a quick change. Instead @powermarcel10 has planned for some standard plugins to become visible on the primary screen. If you want to deviate from this you would need to make some changes to the skinfiles yourself.
     
  4. tig3r025

    tig3r025 Portal Pro

    Joined:
    November 29, 2008
    Messages:
    65
    Likes Received:
    1
    Gender:
    Male
    Location:
    Ljubljana
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Slovenia Slovenia
    Show System Specs
    ok, which xml do i have to ''destroy'' :) lets say, to put Pictures instead of Trakt at the second homescreen.
     
  5. HTPCSourcer
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    HTPCSourcer MP2 Product Manager

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    11,198
    Likes Received:
    1,146
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2,461 / 22
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Not sure; would need to take a look at the files myself when I have a minute. basichome.xml could be a good candidate to start with.
     
  6. powermarcel10
    • Premium Supporter

    powermarcel10 Retired Team Member

    Joined:
    November 30, 2010
    Messages:
    2,839
    Likes Received:
    789
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Callcenter Agent
    Location:
    Groningen
    Ratings:
    +1,028 / 4
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Hi,

    by default the pictures plugin is visible in the left under corner on page 1. However, when you have installed the emulators plugin, the emulators plugin is visible at that place. I had to make some dicisions...

    But the pictures plugin can still be accessed from the plugin section offcourse!

    Cheers,
    Marcel
     
  7. RabinoVich

    RabinoVich Portal Pro

    Joined:
    December 29, 2009
    Messages:
    258
    Likes Received:
    12
    Location:
    Khabarovsk
    Ratings:
    +27 / 0
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Hi, powermarcel10! I'm using Titanius 1.7 now. What I'm need to do next:
    1. change/move buttons in Home screen (MyMusic, MyTV, MyWeather, etc.) on page 1 and 2 ?;
    2. enable MyMusic Button at Home? It hide after update Titanius from 1.5 to 1.7 but Music pluging work if pres F9/Info. See screenshots After full reinstall MP - work fine!
    my_music-01.jpg my_music-02.jpg
    Thx!
     
    Last edited: September 3, 2015
  8. DaBaSe
    • Premium Supporter

    DaBaSe MP Donator

    Joined:
    November 4, 2009
    Messages:
    101
    Likes Received:
    4
    Ratings:
    +7 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi to all,

    perhaps, someone could give me a hint for my Probleme.

    I want to change the Homebuttons in the Homescreen (Add some and change position). But i have problems to understand the strukture of the XML's.
    So, i dont know where i have to change the files. This Thread doesnt help me anyway (https://forum.team-mediaportal.com/threads/how-to-modify-titanius-home-menu.124860/).

    Perhaps, someone can help me?

    regards
    Lars
     
  9. powermarcel10
    • Premium Supporter

    powermarcel10 Retired Team Member

    Joined:
    November 30, 2010
    Messages:
    2,839
    Likes Received:
    789
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Callcenter Agent
    Location:
    Groningen
    Ratings:
    +1,028 / 4
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Hi!

    That's a known bug. It's allready fixed for the new version. :)
     
    • Like Like x 1
  10. powermarcel10
    • Premium Supporter

    powermarcel10 Retired Team Member

    Joined:
    November 30, 2010
    Messages:
    2,839
    Likes Received:
    789
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Callcenter Agent
    Location:
    Groningen
    Ratings:
    +1,028 / 4
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    I will come back on this later because of limited time at this moment..
     
    • Like Like x 1
  11. RabinoVich

    RabinoVich Portal Pro

    Joined:
    December 29, 2009
    Messages:
    258
    Likes Received:
    12
    Location:
    Khabarovsk
    Ratings:
    +27 / 0
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    I'm some understand xml/html strukture. If you tell me that files need to be modify - I'm try this :)
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!