Unable to start graph on composite input (1 Viewer)

mm1352000

Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 1, 2008
    21,571
    8,218
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    Bah! Another mistake in the patch! :oops::mad:

    I am *so* sorry for wasting your time with that.
    :sorry:

    Please do try the patch attached to this post. Fingers crossed for no more mistakes...
     

    Attachments

    Bradley Dyke

    Portal Member
    November 25, 2007
    42
    2
    Hi M,

    Possibly some progress MePo now responds with no supported spftware encoder? error logs attached looks like audio filter maybe.
    suggestions :)

    cheers again.

    Update: do you think the post by naibaf710 might also work in this situation? thought i'd check before playing around.

    Cheers
     

    mm1352000

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 1, 2008
    21,571
    8,218
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    Hi again Brad

    I don't know how I missed your post. I apologise...
    Do you mind telling me the full model number of your card. I have learnt a lot in the last week or so and I'm wondering if your card actually has hardware encoders that aren't being picked up.
     

    Bradley Dyke

    Portal Member
    November 25, 2007
    42
    2
    Hi M,

    Apologies for the delay in replying to you. can you advise what cam card you are using as i think i will buy one of these and go the internal route.

    Cheers
    Brad
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    P [solved] MP2 new install, 2 x hdhomerun tuners, client on same PC unable to view TV & recordings Newcomers Forum 8
    R [solved] Unable to delete single recording General 2
    M MP 2.2.3 Unable to play .ts recordings and MediaPortal stops working for TV viewing General 31
    D Unable to install 1.22 on Win 10 Newcomers Forum 9
    H Unable to play stream - again... Television (MyTV frontend and TV-Server) 2
    V Unable to stream : 10 General Support 0
    B Suddenly MP is unable to play anything Watch / Listen Media 6
    M Unable to map virtual sent keys in the input device management General 6
    T [solved] "Unable To Play" (Videos) rears it's head again. Logs not possible... WatchDog error attached!! :( General Support 1
    porky996t Still Unable to play Live or Recorded TV General Support 4
    B Unable to play: Live3-0.ts issue General Support 7
    A Unable to play :stream 3 Television (MyTV frontend and TV-Server) 1
    badboyxx Unable to play BD-Iso watch/edit Videos 7
    Steve.Rayner61 TV "Unable to play" on Client - Working until Win 10 Server upgraded to Version 1803 Television (MyTV frontend and TV-Server) 5
    megahorst Unable to delete unseen recording while TV runs in the background 1.19 11
    D Getting Started General Support 30
    horned_reaper [Music] 5012: Start current music track from the beginning Improvement Suggestions 21
    T [solved] Green Button start MP not working....but box ticked in config. General Support 1
    W [solved] MP suddenly Crashes when starting live TV on most channels and on recordings from the same channels General Support 20
    W [solved] MP suddenly Crashes when starting live TV on some channels and on some recordings Television (MyTV frontend and TV-Server) 1
    vvulture UNKNOWN ERROR when starting live TV General Support 6
    ajs Trakt error when start with MP crash Trakt 1
    F Recording starts at second time only MediaPortal 1 Talk 6
    tano_grasa Movie cover not showing when starting a movie aMPed 0
    ajs [solved] 4982: Why this error hard stop when Mediaportal start? MediaPortal 1 3
    Similar threads

























    Top Bottom