Version 0.2.0.1 beta 2 | Page 7

Discussion in 'ASIO music player' started by Symphy, October 18, 2008.

  1. Symphy
    • Premium Supporter

    Symphy Retired Team Member

    Joined:
    August 25, 2007
    Messages:
    495
    Likes Received:
    135
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Engineer
    Location:
    Groningen
    Ratings:
    +156 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Can you find any info on that unhandled exception in the logs? If your sb live comes with native asio drivers i would like to get them working.



    The plugin cannot affect what device ASIO4ALL uses. Sounds more like a ASIO4ALL issue to me.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Symphy
    • Premium Supporter

    Symphy Retired Team Member

    Joined:
    August 25, 2007
    Messages:
    495
    Likes Received:
    135
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Engineer
    Location:
    Groningen
    Ratings:
    +156 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Check if you use the latest version (0.2.0.1 beta). Does that also happen when forwarding or pausing?
     
  4. Symphy
    • Premium Supporter

    Symphy Retired Team Member

    Joined:
    August 25, 2007
    Messages:
    495
    Likes Received:
    135
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Engineer
    Location:
    Groningen
    Ratings:
    +156 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Logfiles (debuglevel) may help!

    Edit: First try increasing the playbackbuffer size! (the one that is default at 2 seconds)
     
  5. edterbak
    • Team MediaPortal

    edterbak Test Group

    Joined:
    March 4, 2008
    Messages:
    2,114
    Likes Received:
    736
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Researcher
    Ratings:
    +1,178 / 5
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Symphy

    Just to let you know. I just downloaded the latest SVN.
    MediaPortal SVN-Snapshot:-02-10-2009 15-53h - Revision:21688.rar
    As it turns out, pureaudio.dll ver 0.2.0.1 is causing an error message in configuration.exe when selecting the plugin section. :( I tested it 2 times. To give you a heads up.

    This is what I see

    [​IMG]
     
  6. Symphy
    • Premium Supporter

    Symphy Retired Team Member

    Joined:
    August 25, 2007
    Messages:
    495
    Likes Received:
    135
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Engineer
    Location:
    Groningen
    Ratings:
    +156 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Yup saw that one coming... MP has been upgraded to use BASS library 2.4 while the plugin still uses 2.3...
    No quick fix for this one. I'll try to upgrade the plugin sometime soon so it can work again on upcoming 1.0.1 release.
     
    • Like Like x 1
  7. edterbak
    • Team MediaPortal

    edterbak Test Group

    Joined:
    March 4, 2008
    Messages:
    2,114
    Likes Received:
    736
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Researcher
    Ratings:
    +1,178 / 5
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Good to know Symphy. THanks for your reply.

    For explaination purpose I quoted your above post in the SVN subforum. This so people know where the error is coming from.
     
  8. activ

    activ Portal Member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I decided to just double the buffer and see what happens, seems to be fixed now.
     
  9. Symphy
    • Premium Supporter

    Symphy Retired Team Member

    Joined:
    August 25, 2007
    Messages:
    495
    Likes Received:
    135
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Engineer
    Location:
    Groningen
    Ratings:
    +156 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    If that fixes it, you're one of the ppl for which MP takes a very long time to switch to the next track. This problem has been reported several times, and i have not yet been able to figure out why.

    Your logfiles may still be helpfull!
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!