WifiRemote - a tcp remote control server 0.8.3 [2014-07-20] | Page 36

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by Shukuyen, May 5, 2011.

  1. diskeeper

    diskeeper Portal Pro

    Joined:
    January 5, 2007
    Messages:
    6,109
    Likes Received:
    400
    Gender:
    Male
    Location:
    Dortmund
    Ratings:
    +417 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    die ordner ansicht funktioniert,
    was nicht funktioniert, war die ansicht über album und interpret.



    das geht nur, wenn die MusicDatabaseV12.db3 vorhanden ist,
    für mp 1.6 final wird aber die MusicDatabaseV13.db3 benötigt.

    ps: mit der neuen wifiremot.dll wird mir angezeigt, musik plugin ist nicht verfügbar.

    --------------------------------------------------

    the folder view works
    what does not work, was the view over album and interpret.

    this is only possible if the MusicDatabaseV12.db3 is present,
    but for the mp 1.6 final, MusicDatabaseV13.db3 is required.

    ps: the new wifiremot.dll from you, appears to me, music plugin is not available.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. daWooky
    • Premium Supporter

    daWooky MP Donator

    Joined:
    April 3, 2012
    Messages:
    777
    Likes Received:
    396
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +925 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Das Problem hab ich leider auch.

    @ johanj
    Zap to last viewed Channel somehow changed to Zap to first viewed Channel :confused:
     
  4. diskeeper

    diskeeper Portal Pro

    Joined:
    January 5, 2007
    Messages:
    6,109
    Likes Received:
    400
    Gender:
    Male
    Location:
    Dortmund
    Ratings:
    +417 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    konnte ich selbst beheben,
    unter ProgramData\MPExtendet in der MediaAccess.xml die db geändert
    --------------------------------
    I was able to fix it yourself,
    changed under ProgramData\MPExtendet in MediaAccess.xml the db
     
  5. mhoogenbosch
    • Premium Supporter

    mhoogenbosch MP Donator

    Joined:
    April 21, 2008
    Messages:
    308
    Likes Received:
    42
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Consultancy
    Location:
    Utrecht, Netherlands
    Ratings:
    +70 / 2
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
  6. johanj
    • Premium Supporter

    johanj Well-Known Member

    Joined:
    January 31, 2009
    Messages:
    781
    Likes Received:
    270
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +398 / 1
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Diskeeper, so it was aMPDroid and not MediaPortal/WifiRemote...

    Mhoogenbosch, have you tried with all other plugins disabled apart from WifiRemote and Argus? The issue will probably be hard to solve without debugging and none of the WifiRemote devs are using Argus. So I want to be 100% sure that this is only related to WifiRemote and Argus before trying more.

    As far Im aware nothing should be done using Tv-server through WifiRemote if Argus is in use. This used to work fine in earlier versions and I do not think anything has change with this release.
     
    • Like Like x 1
  7. mhoogenbosch
    • Premium Supporter

    mhoogenbosch MP Donator

    Joined:
    April 21, 2008
    Messages:
    308
    Likes Received:
    42
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Consultancy
    Location:
    Utrecht, Netherlands
    Ratings:
    +70 / 2
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    I have tried this and it still breaks, now, I am using the latest rc of Argus, and just now I was getting some other errors regarding Argus. So I'll first check if this version is the problem, I'll report back if I have more information.
     
    • Like Like x 1
  8. mhoogenbosch
    • Premium Supporter

    mhoogenbosch MP Donator

    Joined:
    April 21, 2008
    Messages:
    308
    Likes Received:
    42
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Consultancy
    Location:
    Utrecht, Netherlands
    Ratings:
    +70 / 2
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    I've deinstalled Argus 2.2.1 RC and installed Argus 2.2 stable. WiFi remote still breaks the channel switching. I don't know if someone else is using Argus TV. How can i help some more?
     
  9. johanj
    • Premium Supporter

    johanj Well-Known Member

    Joined:
    January 31, 2009
    Messages:
    781
    Likes Received:
    270
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +398 / 1
    Home Country:
    Sweden Sweden
    I can make a test and disabled some things in WifiRemote and see if it helps, but its a longshoot.
     
  10. mhoogenbosch
    • Premium Supporter

    mhoogenbosch MP Donator

    Joined:
    April 21, 2008
    Messages:
    308
    Likes Received:
    42
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Consultancy
    Location:
    Utrecht, Netherlands
    Ratings:
    +70 / 2
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Comming evenings i can do a lot of testing (not this evening, but we tu vr (wife is away from home :))), so i have all the time you need :)
     
  11. IchBinsShort

    IchBinsShort Portal Pro

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    682
    Likes Received:
    52
    Ratings:
    +54 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I habe das gleiche Problem.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!