Youtube not working (1 Viewer)

mpab

Portal Member
December 8, 2008
27
1
Alicante
Spain Spain
Country flag
I use MP version 1.1.3.
The OnlineVideos extension is working with almost every channel in the menu, except for YouTube. When I enter Youtube I get the initial folder list (Top Rated, Recently Added...). It doesn't matter what item I choose (even if I use the search feature), the "waiting" wheel appears and stays forever. It never gets to load a list further than the first one. While under the wheel, I can scroll the items up and down, but it won't go up a level nor to the main menu in MP. It only obeys the up/down, volume up/down and close commands. If I use the topbar to get back to the main menu, the spinning wheel will remain on top.

I have uninstalled and installed MP, also I've gone backwards three versions of OnlineVideos, with no results. Other channels such as FunnyAds, Sesame Street or CollegeHumor work fine (though they buffer 100% of the file before showing it, which can take a long time).

Is there a configuration I may be missing? Or has Youtube changed on order to go with Google+?
 

Rasle500

MP Donator
  • Premium Supporter
  • May 28, 2009
    11
    2
    Denmark Denmark
    Youtube stopped working for me too :(

    It worked last night, but not this morning.
     

    powermarcel10

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • November 30, 2010
    2,839
    898
    32
    Groningen
    Netherlands Netherlands
    Hmmm.. I think youtube has changes something to there site? I can search video's, and to are loaded also well, but can't play them.. I'll add some logs with my next post :)
     

    FrankDrebin

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • June 3, 2011
    88
    44
    Finland Finland
    I can also confirm this. Using version 0.31. Other sites seem to work, atleast Gametrailers.com. I was able to watch youtube videos yesterday, with the 0.31 version. So it would seem that something has changed @ youtube.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    X Question about Google Token activation of Youtube MediaPortal 1 Talk 0
    S [solved] YouTube error OnlineVideos 2
    J Low resolution on videos from youtube. OnlineVideos 16
    robsonec Youtube Дополнения 2
    Rob Hexenmeister ITV Player still not working for me OnlineVideos 2
    V Do you have to have a smart tv for it to work? Newcomers Forum 4
    M WTV Files does not play on client, MPEG files works well General 0
    D Does Schedules Direct work with mp 1.24? General Support 3
    J [solved] Blu-ray disc playback does not work. Bugreports 13
    P MP2: US user, OTA - can NOT get SchedulesDirect plugin to work on MP1 or MP2 --> how do I get OTA schedule? General 5
    ratata [solved] Can't get two virtual IPTV cards to work side by side... General Support 6
    S TV-Server MP1 - Automatic search doesn't work Installation, configuration support 2
    T [solved] Green Button start MP not working....but box ticked in config. General Support 1
    mickb [solved] Mediaportal Stops working General Support 5
    C Importer works super slow My TVSeries 5
    D [solved] Movie artwork download stopped working Submit: Bug Reports 9
    A 1.24.0 CD art grabber not working in Shares view 1.24 Pre Release 17
    RoChess Random GPU crash leads to MePo restart, but works fine afterwards MediaPortal 1 14
    Dark Eyes Updated to Windows 10, now TVServer won't work Installation, configuration support 1
    D [solved] EPG Buddy for MP2 - Does it work? General 5
    D Please help with getting Schedules Direct to work Newcomers Forum 10
    B MP 1.23 First time click TV or Recorded TV fails, 2nd ... it will work General Support 5
    M MP 2.2.3 Unable to play .ts recordings and MediaPortal stops working for TV viewing General 31
    rsbrux IR has stopped working Remotes 4
    thepahakurki TVDB import not working My TVSeries 3
    Similar threads

























    Top Bottom