MediaPortal 1 0004452: Log verbosity does not get respected and is always set to 'Debug' (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

@doskabouter That fixed it, thanks!
@doskabouter That fixed it, thanks!
I just upgraded to 1.32 and now, when I start TV-Service Config, I get this error: [2024-01-31 09:33:13,138] [Log ] [SetupTv...
Replies
2
Views
370
It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live stream from server to MP. If anyone has a similar problem - disable all old plugins and then enable one after another :-)
It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live...
After using MP for more than 10 years with regularly updates - this is the first time that after an update MP is not working...
Replies
3
Views
1K
Installing other software, especially MP1, which is partly sharing Tv service with MP2, can make everything worse. Please upload your debug log files, if you want to solve the issue.
Installing other software, especially MP1, which is partly sharing Tv service with MP2, can make everything worse. Please upload...
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
6
Views
915
restarting is supported but depends on the reason why it failed. As an external tool try JDownloader.org - Official Homepage
restarting is supported but depends on the reason why it failed. As an external tool try JDownloader.org - Official Homepage
Earlier this year I changed my internet service provider from a landline (where I was consistently overcharged), to a mains-powered...
Replies
1
Views
546
Thank you! I guess I was overthinking it.
Thank you! I guess I was overthinking it.
This is apparently such a low level question that it's not even documented that I can find - I apologize in advance for this: I...
Replies
2
Views
556
Top Bottom