[solved] - Another series is not fully received information WAS:Oddities with the series.

Discussion in 'My TVSeries' started by ajs, April 11, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,699
    Likes Received:
    2,688
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,650 / 30
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    Series Agent Carter - 281485
    In DB 6 episodes for 2 season, on site 10 episodes for 2 season
    upload_2016-4-11_23-45-25.png upload_2016-4-11_23-45-30.png upload_2016-4-11_23-45-44.png
    What's wrong?

    XML from TVSeries cache in attach ...


     

    Attached Files:

    • ru.xml
      File size:
      29.2 KB
      Uploaded:
      April 11, 2016
      Views:
      72
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. RoChess
    • Premium Supporter

    RoChess Extension Developer

    Joined:
    March 10, 2006
    Messages:
    4,182
    Likes Received:
    1,304
    Ratings:
    +1,683 / 2
    @ajs did you start out with a fresh dbase with all the settings re-done, or do you still have a legacy dbase as posted with all the errors from the other thread? Try to do a clean dbase with just this show, if it works fine, then all your issues relate back to your corrupted dbase, and you really should start over from scratch for all your shows.

    Will be an easy and quick test, because you can just backup the existing db3 file, and put it back after you are done testing.
     
  4. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,699
    Likes Received:
    2,688
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,650 / 30
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    I deleted the database and start with a clean database. And I got this when imported into a clean database.
    Tried to remove, it does not help. Errors do not see in the log file. The cache is a file with complete information (in attach in firs post). Before cleaning the database, this series was imported correctly.
    So I did, and here's the result.
    It makes no sense, all my serials imported fine, except for this.
     
  5. RoChess
    • Premium Supporter

    RoChess Extension Developer

    Joined:
    March 10, 2006
    Messages:
    4,182
    Likes Received:
    1,304
    Ratings:
    +1,683 / 2
    It could be an issue with the way TheTVdB API is providing it to MP-TVSeries.

    That would be something for @ltfearme to look at, and your log should help on that. In worst case you might need to redo it, and activate trace/SQL logging, but I do not think the issue is at that level.
     
    • Informative Informative x 1
  6. Timberwolf99

    Timberwolf99 Portal Pro

    Joined:
    November 20, 2015
    Messages:
    172
    Likes Received:
    25
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +61 / 1
    Home Country:
    Australia Australia
    Show System Specs
    just checked agent carter in my library all 10 are showing in tv series, if that's any help.
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  7. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,699
    Likes Received:
    2,688
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,650 / 30
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    I'll try again to delete this show and restart the computer and then perform the import. If these steps help, then I will write.
     
  8. RoChess
    • Premium Supporter

    RoChess Extension Developer

    Joined:
    March 10, 2006
    Messages:
    4,182
    Likes Received:
    1,304
    Ratings:
    +1,683 / 2
    @ajs my well educated guess is that it must relate to the Russian language import. I bet if you renamed your mptvseries.db3 and started from scratch in English language that Agent Carter would import flawlessly all 10 episodes.

    Now as to why it is failing to do this in Russian for you I have no clue on, but the log file should help @ltfearme figure that out. Could be a silly typo from TheTVdB admins, with some data just slightly off, and getting rejected. Like I said, guessing here.
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  9. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,699
    Likes Received:
    2,688
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,650 / 30
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    XML file for Russian language fully loaded, today delete the cache, delete the series and running the import, the result will tell.
     
    • Like Like x 1
  10. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,699
    Likes Received:
    2,688
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,650 / 30
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    I tried to clear the cache for this show, delete it from the database. Restart the computer. And only 5 times, on Sunday it was imported correctly. At present the problem is solved. Hopefully this will be no more. :D:whistle::coffee:
     
    • Funny Funny x 1
  11. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,699
    Likes Received:
    2,688
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,650 / 30
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!