[confirm] - Bring back "restart un resume" functionality | Page 2

Discussion in '1.4.0 Pre-Release' started by Requiem, May 28, 2013.

  1. quinti
    • Premium Supporter

    quinti MP Donator

    Joined:
    December 2, 2009
    Messages:
    130
    Likes Received:
    11
    Ratings:
    +11 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    no, still missing...


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. richardc1983

    richardc1983 Portal Pro

    Joined:
    October 10, 2012
    Messages:
    251
    Likes Received:
    18
    Gender:
    Male
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +25 / 3
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Well it should come back...
     
  4. greybox
    • Premium Supporter

    greybox MP Donator

    Joined:
    January 23, 2009
    Messages:
    559
    Likes Received:
    65
    Ratings:
    +87 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Show System Specs
    Last edited: June 26, 2013
  5. greybox
    • Premium Supporter

    greybox MP Donator

    Joined:
    January 23, 2009
    Messages:
    559
    Likes Received:
    65
    Ratings:
    +87 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Show System Specs
    It looks like the equivalent of this missing feature is to run the restart.vbs script from c:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal\ folder via the task scheduler based on the following event the resuming from standby returns:
    • Log: System
    • Source: Power-Troubleshooter
    • Event ID: 1
     
    Last edited: June 27, 2013
  6. richardc1983

    richardc1983 Portal Pro

    Joined:
    October 10, 2012
    Messages:
    251
    Likes Received:
    18
    Gender:
    Male
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +25 / 3
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Done this and nothing changed mp didn't restart.
     
  7. richardc1983

    richardc1983 Portal Pro

    Joined:
    October 10, 2012
    Messages:
    251
    Likes Received:
    18
    Gender:
    Male
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +25 / 3
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Just brings an error message up when try to run the script.
     
  8. greybox
    • Premium Supporter

    greybox MP Donator

    Joined:
    January 23, 2009
    Messages:
    559
    Likes Received:
    65
    Ratings:
    +87 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Show System Specs
    It works for me. I also had some error message. The trick was to use "Start in" "C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal\" (see the screenshots).

    It would still be nice if the developers kept the option for us so we won't need to use workarounds.

     

    Attached Files:

  9. c128

    c128 Portal Member

    Joined:
    July 17, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 0

    Doesn't seem to do anything for me, with the exact settings above. I'm running Mediaportal on Windows 8, and nothing (different) happens on resume from S3 standby.
     
  10. greybox
    • Premium Supporter

    greybox MP Donator

    Joined:
    January 23, 2009
    Messages:
    559
    Likes Received:
    65
    Ratings:
    +87 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Show System Specs
    Did you try to run the c:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal\restart.vbs script separately (double click on the file or right click - run in the task scheduler)?
     
    Last edited: July 2, 2013
  11. c128

    c128 Portal Member

    Joined:
    July 17, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 0

    Yeah, I tried that initially to make sure and it does run manually, just not via the task (either triggered or when launched directly).

    Enabling logging on the Task Scheduler history shows that it does trigger on resume though, and attempts to run the task, but it fails with a "Task Scheduler failed to launch action "C:\Windows\system32\OpenWith.exe" error.[DOUBLEPOST=1372880698][/DOUBLEPOST]In reference to the above, I suspect my issue is related to this:

    http://stackoverflow.com/questions/...t-in-windows-7-task-scheduler-with-messagebox

    But even launching the fully pathed script with cscript gives me a "Failed to start task" and just a cryptic Error Value.
     

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!