Couldn't login

Discussion in 'Website/Forum/Wiki Feedback' started by SpudR, November 9, 2016.

  1. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,566
    Likes Received:
    446
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +669 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    Hi @high
    I had a weird issue where Chrome wouldn't let me log in to the forum, until I logged in to the Homepage first,
    Are you aware of any issues?


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. high
    • Team MediaPortal
    • IT-Admin

    high Administrator

    Joined:
    August 31, 2004
    Messages:
    4,725
    Likes Received:
    3,088
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Sysadmin
    Location:
    Isselburg/NRW
    Ratings:
    +4,797 / 6
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    not that I know, works fine here. Any error-msg/screen availible?
     
  4. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,566
    Likes Received:
    446
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +669 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    Nothing - ust wouldn't log in
    Kept taking me to the forum homepage without SpudR in the top
     
  5. high
    • Team MediaPortal
    • IT-Admin

    high Administrator

    Joined:
    August 31, 2004
    Messages:
    4,725
    Likes Received:
    3,088
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Sysadmin
    Location:
    Isselburg/NRW
    Ratings:
    +4,797 / 6
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    sounds like a cookie issue, tried to remove mp-domain related ones? FF/IE/Edge or Opera is no issue or similar?
     
  6. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,566
    Likes Received:
    446
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +669 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    I cleared the cache and completely re-installed Chrome.
    Seems fine now - put it down to generic weirdness?
     
  7. high
    • Team MediaPortal
    • IT-Admin

    high Administrator

    Joined:
    August 31, 2004
    Messages:
    4,725
    Likes Received:
    3,088
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Sysadmin
    Location:
    Isselburg/NRW
    Ratings:
    +4,797 / 6
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    maybe but thats just guessing. If anyone else see this issue let me know please.
     
  8. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,566
    Likes Received:
    446
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +669 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    • Thank You! Thank You! x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!