Custom Data Grabber including Sky UK Channel/EPG Grabber | Page 158

Discussion in 'General Development (no feature request here!)' started by DJBlu, May 19, 2011.

  1. Atomic7431

    Atomic7431 Portal Pro

    Joined:
    June 17, 2011
    Messages:
    497
    Likes Received:
    65
    Ratings:
    +71 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    im not sure i can help any more im afraid, i hope djblu will be a long too look at it for you soon sorry :unsure:


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. DJBlu

    DJBlu Portal Pro

    Joined:
    August 14, 2007
    Messages:
    1,670
    Likes Received:
    789
    Location:
    Llanelli
    Ratings:
    +894 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    The information is in this thread on how to sort your "no signal" issue.

    https://forum.team-mediaportal.com/...abber-with-plugins.96767/page-154#post-933873
    https://forum.team-mediaportal.com/...abber-with-plugins.96767/page-154#post-933928

    To sort the EPG issue, either delete the database and start again or delete the affected channels then scan again.
     
  4. Atomic7431

    Atomic7431 Portal Pro

    Joined:
    June 17, 2011
    Messages:
    497
    Likes Received:
    65
    Ratings:
    +71 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    ah forgot about the `Change the Polarisation to Horizontal` only other option i missed JoeF, hope djblu suggestion works for you, must make a list of alterations needed to fix certain issues.
     
  5. DJBlu

    DJBlu Portal Pro

    Joined:
    August 14, 2007
    Messages:
    1,670
    Likes Received:
    789
    Location:
    Llanelli
    Ratings:
    +894 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    I will fix the issues when I get time m8,

    Just busy at work with pre Christmas rush.
     
  6. Atomic7431

    Atomic7431 Portal Pro

    Joined:
    June 17, 2011
    Messages:
    497
    Likes Received:
    65
    Ratings:
    +71 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    was not having a dig at all i just meant i would get a list of fixes in a list so peeps could try them until you release another update (y)

    We all have busy lives outside of MEPO i totally respect that :)
     
  7. DJBlu

    DJBlu Portal Pro

    Joined:
    August 14, 2007
    Messages:
    1,670
    Likes Received:
    789
    Location:
    Llanelli
    Ratings:
    +894 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Nor me, just saying I'm a little busy at the mo.

    I do have 5 weeks off over christmas and should I have no home work I'll have time to sort it. :D
     
  8. Atomic7431

    Atomic7431 Portal Pro

    Joined:
    June 17, 2011
    Messages:
    497
    Likes Received:
    65
    Ratings:
    +71 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
  9. JoeF

    JoeF Portal Pro

    Joined:
    October 17, 2012
    Messages:
    91
    Likes Received:
    2
    Gender:
    Male
    Location:
    Manchester, United Kingdom
    Ratings:
    +2 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Cheers. Will give it a go. By delete database do u mean within mp config? Channel section.[DOUBLEPOST=1354115876][/DOUBLEPOST]im afraid no matter if i change the service ID or polorisation i still get nosignal error even though tv is working fine.
     
  10. Atomic7431

    Atomic7431 Portal Pro

    Joined:
    June 17, 2011
    Messages:
    497
    Likes Received:
    65
    Ratings:
    +71 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
  11. swifty

    swifty Portal Pro

    Joined:
    January 6, 2006
    Messages:
    205
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +10 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Well the earlier change suggested by Atomic has possibly fixed the issue I had with the TVservice crashing - but something is still certainly not happy :(

    I was away on business for the last two days and pretty much as soon as I left the house, the TV stopped working - my wife was not happy! lol :p

    When I came back I had a look and the timeshift drive on my server was full, I had a 25GB file named Custom_2551.ts - this had chewed up all my space.. but the normal files in there seem to be named livetv_x.ts

    Is the something to do with the EPG?
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 1)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!