Custom Intro Suggestions?? (Play Intro movie before each movie) | Page 5

Discussion in 'Moving Pictures' started by rasmuskarlsen, February 22, 2009.

  1. landshark
    • Premium Supporter

    landshark MP Donator

    Joined:
    December 23, 2008
    Messages:
    48
    Likes Received:
    1
    Location:
    Silver Spring, MD
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    ok, now I can play the intro, but right after the intro finished Media Portal crashed before the moive starts......


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. PussyWagon

    PussyWagon Portal Pro

    Joined:
    August 2, 2008
    Messages:
    235
    Likes Received:
    7
    Ratings:
    +7 / 0
    I cant get this feature to work for me... :(
    Is there something else I need to setup apart from the location? Is there any True or False value to be changed?
    I have set the location propertly but nothing happens, its just playing the movie as before... no intro movies! :(
     
  4. gshipley
    • Premium Supporter

    gshipley MP Donator

    Joined:
    September 17, 2008
    Messages:
    78
    Likes Received:
    34
    Ratings:
    +37 / 0
    What are you setting for the location?
     
  5. PussyWagon

    PussyWagon Portal Pro

    Joined:
    August 2, 2008
    Messages:
    235
    Likes Received:
    7
    Ratings:
    +7 / 0
    D:\Media\Videos\Surround Sound Intros\dolby_stomp.vob is my location. Also tried with some .avi files but it didn't work either...
     
  6. gshipley
    • Premium Supporter

    gshipley MP Donator

    Joined:
    September 17, 2008
    Messages:
    78
    Likes Received:
    34
    Ratings:
    +37 / 0
    I tried this again tonight because a few people have been saying they could not get it to work. I played a christmas_intro.mpg file and it worked great for me.

    for those of you having problems, can you try this intro out and let me know if its working?

    http://www.tinstudio.com/downloadcontrol/dc.php?dcid=84074209

    Okay, I played around with this a bit more tonight and I do think its a bug in the current version. When I changed intros from christmas.mpg to something different it would not play. Reverting back to Christmas.mpg did not solve the problem. So it appears that it can only play the first intro for whatever reason and when you try to switch, it breaks.

    That being said, I did try it on .8 tonight and it played all 5 intros I threw at it. So, I am pretty sure its fixed for .8 but would like others who are running .8 verify that.
     
  7. PussyWagon

    PussyWagon Portal Pro

    Joined:
    August 2, 2008
    Messages:
    235
    Likes Received:
    7
    Ratings:
    +7 / 0
    I tried Christmas.mpg on Moving Pictures 0.7.XX "something.." :p and it didn't work. It has never worked for me, not even to play once.
     
  8. kiwijunglist
    • Team MediaPortal

    kiwijunglist Super Moderator

    Joined:
    June 10, 2008
    Messages:
    6,746
    Likes Received:
    1,420
    Occupation:
    Doctor
    Location:
    New Zealand
    Ratings:
    +1,849 / 9
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Show System Specs
    Nice feature

    Will these intro's still work with the dynamic refresh rate changer?

    Say I have NTSC 30fps intro and PAL 25fps movie

    Option 1
    Inspect fps of Intro -> Switch to 60hz -> Play NTSC Intro -> Inspect fps of Movie -> Switch to 50hz -> Play PAL movie

    Option 2
    Inspect fps of Movie -> Switch to 50hz -> Play NTSC Intro -> Play PAL movie

    Option 1 suits me fine, bc my video card/display can change refresh rate without resetting, but some users there screen blanks out and flickers for a while, so option 2 would be better for them.
     
  9. qwertzer

    qwertzer Portal Member

    Joined:
    February 7, 2009
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Good point.

    I just read about this feature and never tried it, but that exact problem came to my mind.
    Id say Option 2 is far better. No idea how it works right now.

    Cheers, and thanks for this cool feature. :)
     
  10. kiwijunglist
    • Team MediaPortal

    kiwijunglist Super Moderator

    Joined:
    June 10, 2008
    Messages:
    6,746
    Likes Received:
    1,420
    Occupation:
    Doctor
    Location:
    New Zealand
    Ratings:
    +1,849 / 9
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Show System Specs
    dynamic refresh rate changer is defintely the best feature introduced since MP1.0 Final
    I'm actually running a hacked mp1.0 final so i can use this feature (it's integrated into MP 1.0.2)
     
  11. opeters

    opeters Portal Member

    Joined:
    July 29, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Hi gshipley,


    I encounter the same issue using version 0.7.3.623. Were can I get hold of a newer build to test your fix?
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!