Czech and Slovak archives | Page 4

Discussion in 'OnlineVideos' started by georgius, January 6, 2012.

  1. martinchromy85

    martinchromy85 Portal Member

    Joined:
    February 16, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    6
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Studet of VUT Technical University of Brno
    Location:
    Křïžanov
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
    Co používáš za antivir... zkus jej na sedmičkách vypnout.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. georgius
    • Premium Supporter

    georgius Retired Team Member

    Joined:
    October 31, 2010
    Messages:
    1,376
    Likes Received:
    437
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Architect
    Location:
    Bratislava
    Ratings:
    +668 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Show System Specs
    Pripoj OnlineVideos.log s PC s W7, mohlo by tam nieco byt.
     
  4. lang

    lang Portal Member

    Joined:
    December 25, 2006
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
    ahoj, při vypnutí antiviru se to castecne rozjelo.video se po chvíli zacne sekat a neda se na to koukat. Pri prehravani primo ze stranek CT v prohližeči je to v pohode. Dnes jsem zjistil ze pri laborování s kodeky ze se na kazdý záznam dostzanu pouze po prvé. Po druhé uz je video nedostupné. Log poslu zitra.e treba tam neco pro logování zapnout? Nebo je logování nastaveno standartně
    Otázka mimo: Nenašel jsem ve foru jak nastavit České mapy do WorldWeather, máte tip?
     
  5. martinchromy85

    martinchromy85 Portal Member

    Joined:
    February 16, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    6
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Studet of VUT Technical University of Brno
    Location:
    Křïžanov
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
    Ahoj. Jo kodeky to je věda. No zkus SAF kodeky. Co se týče videa, tak jsem hodně laboroval. A po instalaci SAF kodeku http://hobring.esero.net/saf_page.htm . Tvůrce je i zde na foru. Jsem vytipoval, že nejmenší problémy mám s kompletním nastavením na FFDShow. Doporučuji zkusit odinstalovat antivir a zkusit použít jiný. Co se týče logování je jej třeba zapnout v nastavení - general - watchdog. A pak logovací složku najdeš C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\log. Toto jsou logy celého mediaportalu. O příspěvek nahoře u georgiuse najdeš název samotného log souboru pro online video. Ale toto cukání vypadá na pomalý internet nebo problém s antivirem a jeho kontrolou datového toku. Zkus i ty kodeky. Zatím ahoj. P.s.: co se týče WorldWeatheru jsem našel jen nemecko a rakousko. Pokud se ti podaří čr, budu rád když se podělíš.
     
    • Like Like x 1
  6. georgius
    • Premium Supporter

    georgius Retired Team Member

    Joined:
    October 31, 2010
    Messages:
    1,376
    Likes Received:
    437
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Architect
    Location:
    Bratislava
    Ratings:
    +668 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Show System Specs
    Logovanie je zapnute automaticky, ale je vhodne ak uroven logovania nastavis na Debug, ako je uvedene vo wiki.

    Toto fakt netusim.
     
  7. lang

    lang Portal Member

    Joined:
    December 25, 2006
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
    Něco o mapach CR do WorldWeather je zde: https://forum.team-mediaportal.com/...-v1-2-0-or-higher.102775/page-172#post-951258 Dokonce se mi i dle navodu jednou ČR s teplotou zobrazila. Ale jen jednou )-:. Jinak nevim jak na to. Tedy zatim.

    Co se týče archívu CT: po kompletním vypnutí antiviru (Avast) to celkem jede. Pouze pri zastavení prehrávaného TV programu z archívu a opětovném přehrávání se to nerozjede a napíše chybu. Log je přiložen. Nastavovali jseto pro přehrávání videa nějak spešl i grafickou kartu ve windows? Nebo laborujete pouzev MP. Díky za rady
     
  8. georgius
    • Premium Supporter

    georgius Retired Team Member

    Joined:
    October 31, 2010
    Messages:
    1,376
    Likes Received:
    437
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Architect
    Location:
    Bratislava
    Ratings:
    +668 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Show System Specs
    Chyba je jasna, akurat ide o default spravanie OV, takze musim vymysliet sposob, ako to obist.

    OV pouziva nastavenie kodekov zo sekcie Video Codecs od verzie 1.1. Ja osobne pouzivam na vsetko LAV filters (default sa nainstaluju spolu s OV, momentalne verzia 0.54.1). Po nainstalovani LAV filters je potrebne skontrolovat a pripadne nastavit HW akceleraciu videa. Inac nic dalsie (t.j. nastavenia grafickej karty a Win) nebolo u mna potrebne menit.
     
  9. lang

    lang Portal Member

    Joined:
    December 25, 2006
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
    Ahoj, funguje vám ceska televize v MP 1.4? díky za info.
     
  10. georgius
    • Premium Supporter

    georgius Retired Team Member

    Joined:
    October 31, 2010
    Messages:
    1,376
    Likes Received:
    437
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Architect
    Location:
    Bratislava
    Ratings:
    +668 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Show System Specs
    Na MP 1.3 po aktualizacii CT funguje.
     
  11. lang

    lang Portal Member

    Joined:
    December 25, 2006
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
    Ja to nemuzu rozjet. Posledni OV a MP 1.4. Najedu az na obrazek videa a potom napise ze nelze prehrat. Registroval jsem .ax, vypnul firewall a antivir. Nápad, co dál?
    Na MP 1.2 vse fungovalo celkem bez problémů

    Díky za rady.

    Jeste mi hodne chybí v MP 1.4 Vera Control. Je těžké to predelat z 1.2 na 1.4?
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!