[solved] Dynamic refresh rate not working (1 Viewer)

azzuro

Test Group
  • Team MediaPortal
  • May 10, 2007
    9,366
    4,994
    France - IDF
    France France
    Country flag
    it seems t odetect 0fps on your movie file.
    can you try working movie, than you remember ?
     

    mathem

    Portal Pro
    May 20, 2018
    55
    16
    Germany Germany
    of course Ive already tried to disable, save, exit and enable, save, exit and also clean reinstall AMD drivers

    Should I log your steps for you?

    thx @azzuro
     
    Last edited:

    azzuro

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • May 10, 2007
    9,366
    4,994
    France - IDF
    France France
    Country flag
    Try to do a fresh logs with only one movie play and close MP.
    For now i don't have idea where culprit can be.
    You can try madvr as replacement...

    Envoyé de mon P01MA en utilisant Tapatalk
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,434
    10,256
    France
    France France
    Country flag
    Ok some how, mediainfo wasable to detect frame rate from the video :
    [2018-06-26 16:38:04,582] [Log ] [MPMain ] [INFO ] - RefreshRateChanger.AdaptRefreshRate: unable to guess framerate on file d:\Media\Filmy\There Is Something About Mary.mkv
    [2018-06-26 16:38:04,582] [Log ] [MPMain ] [INFO ] - g_Player.Play(d:\Media\Filmy\There Is Something About Mary.mkv Video)
    [2018-06-26 16:38:04,598] [Log ] [SetRefreshRateBasedOnFPS thread] [INFO ] - RefreshRateChanger.SetRefreshRateBasedOnFPS: could not find a matching refreshrate based on 0 fps (check config)
    So it will not try to change DRR, i already seen this when the video has a variable bitrate can you try to remux one of your video and test again and if that failed, can you upload a sample ?
    Thanks :)
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom