[solved] Dynamic refresh rate not working (1 Viewer)

mathem

Portal Pro
May 20, 2018
55
16
Germany Germany
I can install it but please for some steps how can I recover full backup (folders, program data etc.) to now fully working version, MP+ArgusTV is my only media system at home :)
 

Sebastiii

Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,447
    10,273
    France
    France France
    Country flag
    Will look at home but it didn't works right?

    Envoyé de mon BLA-L29 en utilisant Tapatalk
     
    Last edited:

    peque

    Moderator - Spanish Forums
  • Premium Supporter
  • August 4, 2007
    859
    98
    Spain Spain
    Country flag
    Hi all!

    I've just posted a new thread about this:

    https://forum.team-mediaportal.com/...share_tid=138348&share_fid=39814&share_type=t

    ... and then I've found this one. I've tested this core.dll and fixes the problem for me.

    The question now is: is it "safe" to use this file (compiled against 1.20 pre) in a 1.20 final installation? Why is it not fixed in 1.20 final?

    Thanks a lot.

    Enviado desde mi Pixel mediante Tapatalk
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,447
    10,273
    France
    France France
    Country flag
    Hmm was thinking that the fix was in 1.20 Final, wasn't present recently on MP DEV so i surely forgot to merge it !!!!
    So i think it's safe but need confirming, will try to look at it soon and thanks for confirming :)
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom